Altcoin Yükselecek Mi? Shiba Coin İçin Önemli Güncelleme!

1 year ago 78

Kripto para yatırımcıları geçtiğimiz hafta meme tokenlere yoğun ilgi gösteriyordu. Ancak bu ilgi aniden söndü. Shiba Coin fiyatı önceki hafta yaşanan meme coin dalgalanmasından faydalanamadı. Peki yakında yapılacak önemli yükseltme onun için iyi bir fiyat katalizörü olacak mı? Güncel Shiba Coin fiyat beklentileri ne yönde?

Shiba Coin

Mayıs ayının ilk haftasındaki meme token çılgınlığından Shiba ve Doge nasibine düşeni alamadı. Piyasa değeri düşüş meme coinlere ilgi artarken Binance yoğun talep karşısında daha fazla direnemedi. Pepe Coin listelemesiyle fiyat şimdilik ATH seviyesine ulaştı. Peki Shiba cephesinde son durum ne?

 Shiba Inu yakın geçmişte fiyat kazançları açısından önemli bir faaliyet göstermedi. Bu durum, kâr elde edemedikleri için yatırımcıları üzdü. Ancak, SHIB ekosistemle ilgili güncellemelere yanıt vermekte oldukça hızlı olduğundan yakında gerçekleşecek olan Shibarium güncellemesi işleri değiştirebilir.

Shibarium Güncellemesi

LUCIE, dün yaptığı paylaşımda Shiba Inu'nun çok konuşulan Shibarium'u ile ilgili yeni bir güncellemeyi açıkladı. Son paylaşım Shiba Inu ekibinin şu anda Shibarium beta test ağında hem VOR hem de OoO'yu dağıtma sürecinde olduğunu belirtti. Shibarium ekibi bugüne kadar FUND Test token'ını Shibarium beta test ağına yerleştirdi ve L1 ile L2 arasında başarılı bir köprü kurdu. Ayrıca, FUND test tokenlerini L1 (Goerli) ve L2 arasında başarıyla transfer ettiler.

Paylaşımda ayrıca, bir sonraki aşamada ilgili 000 ve VOR Router akıllı sözleşmelerinin Shibarium L2'ye yerleştirileceği ve son olarak veri taleplerini sunmak için Oracle uygulamalarının devreye alınacağı belirtildi. Memecoin'ler en son güncellemelere oldukça hızlı tepki verme konusunda bir üne sahip olsa da, aynı durum bu kez SHIB için geçerli değildi.

Shiba Coin Geleceği

Öte yandan Shiba Coin’in popülerliği azalıyor. Sosyal hakimiyetteki azalma Shib fiyatındaki erimeyi açıklıyor. Ancak iyi haber, SHIB MVRV Oranının son birkaç gün içinde biraz iyileşmesi ve bunun yakında SHIB fiyatına yansıma potansiyeliydi. Dahası, Shiba Inu'nun ağ büyümesi de yüksekti, bu da geçen hafta daha fazla yeni cüzdan adresinin oluşturulduğunu gösteriyor. CryptoQuant'ın verileri SHIB borsa rezervinin de azaldığını gösteriyor.

RSI aşırı satış bölgesinde ve bu da düşüşün yakında sona erebileceğini gösteriyor.

Read Entire Article