Altcoin Yüzde 80 Yükselmişti Ancak Rüzgar Tersine Dönüyor!

2 years ago 92

Kripto para yatırımcıları Bitcoin’in negatif görünümü sebebiyle altcoinlerde ciddi kayıplar yaşıyor. Kısa süre önce %80 fiyat artışı yaşayan altcoinler bile kazanımlarını hızla kaybediyor. Eriyen fiyatların nerede duracağını kestirmek güç ancak kritik destek seviyelerini takip etmek yatırımcılara fikir verebilir. Peki Polygon (MATIC) için güncel görünüm neye işaret ediyor?

Polygon (MATIC)

Polygon (MATIC) yakın zamanda oldukça etkileyici bir yükseliş yaşadı. MATIC, on gün önce başlayan ve bir hafta içinde varlıklarının %80'den fazla kazanç elde ettiğini gören devasa bir ralli yaşadı. Bununla birlikte, bu kazanımların büyük bir kısmı, kripto paralar baskı altında olduğu için kaybediliyor. Alıcılar piyasada güçten yoksun görünüyor ve aylak kapanışa yaklaştıkça korku artıyor.

Fiyat azalan bir kanal oluşturdu (sarı). Direnç olarak 0,57 dolar ve 0,5 dolar seviyelerini zaten yeniden test etti. Birkaç gün önce bunlar destek seviyeleriydi. Ancak, satış baskısı son zamanlarda bunları yeniden dirence çevirdi. Yazı hazırlandığı sırada MATIC 0,438 dolardan alıcı buluyor.

Polygon (MATIC) Fiyat Tahmini

MATIC, 0,33 dolardan 0,62 dolara ulaşmak için yaklaşık %85'lik bir yükseliş yaşadı, ancak o zamandan beri düşmeye devam ediyor. MATIC için uzun vadeli eğilim aşağı yönlü oldu, Ocak ayından bugüne değin fiyat istisna tepeler hariç sürekli olarak düşüyor. Mayıs ortasından Haziran ortasına kadar, fiyatın bir aralık oluşturduğu yaklaşık dört haftalık bir dönem yaşamıştık. Ancak bunun ardından gelen %85’lik ralli bile rüzgarı tersine çeviremedi.

Saatlik göstergeler güçlü düşüş momentumuna işaret ediyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) 32'de kaldı ve neredeyse dört gündür nötr 50 çizgisinin altında hareket ediyor. Benzer şekilde, Müthiş Osilatör (AO) de geçen haftanın büyük bir bölümünde sıfır çizgisinin altında kaldı. A/D çizgisi geçen hafta boyunca grafiklerde giderek daha da düştü. Piyasada satış baskısının baskın olduğunu göstermek için bir dizi düşük seviye oluşturdu.

Bitcoin yeniden 20.800 dolarlık destek seviyesini kazanana kadar yatırımcıların daha fazla düşüş görmesi olası. Birkaç gündür yaptığımız yüksek volatilite uyarısı güncelliğini koruyor. Özellikle aylık kapanış büyük fiyat hareketlerine gebe görünüyor.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article