Altcoinin Fiyatı Bu Haberle Yükseldi! Milyon Dolarlık Müjde Geldi!

2 years ago 125
Okuma Süresi: 2 Dakika

Bitcoin’in yeniden 30.500 doların üzerine çıkmasıyla birlikte altcoinler toparlanıyor. Ancak bu altcoin gelen haberle daha da arttı. Blockchain tabanlı projeler geliştiren projeler kendi ekosistemlerinin büyütmek, geliştiricilerini desteklemek ve topluluklarını ödüllendirmek için bugüne kadar önemli adımlar attı. Son adım bu altcoinden geldi.

Kava Müjdesi Geldi

Kava, Sushi’ye 14 milyon dolarlık geliştirici teşvik fonu sağlıyor. Entegrasyon, Sushi kullanıcılarının ve geliştiricilerinin, Ethereum ve Cosmos‘un 300 milyar dolarlık pazarının tamamına tek bir ağdan sorunsuz bir şekilde erişmelerini sağlayacak. Kava, Sushi ve Kava günlük ödülleri şeklinde eşit olarak bölünecek toplam 14 milyon dolarlık fon tahsis ederek geliştirici teşvik programına Sushi’yi getiriyor.

Merkezi olmayan finans (DeFi) firması Kava Labs tarafından yayınlanan bir blog yazısına göre, Kava Ağı üzerinde Sushi dağıtımı, DeFi kullanıcıları için maksimum verimlilik ve hız ile yüksek verimli farming olanakları sunan yeni bir DeFi ürün paketinin kilidini açıyor.

Kava Ne İşe Yarar?

Sushi ve Kava Ignition Fund, ortaklığın bir parçası olarak toplam 14 milyon dolarlık fonun 7 milyon dolara kadar olan kısmı 90 gün içinde tahsis edilecek. Kava, DeFi projelerini desteklemek ve yeni projelerin büyümesini teşvik etmek için geçen yıl 185 milyon dolarlık bir fon da başlatmıştı. Bu ortaklık sayesinde, Sushi kullanıcıları ve geliştiricileri, ilk kez tek bir ağdan Ethereum ve Cosmos’un 300 milyar dolarlık pazarına kolayca erişebiliyor olacak.

Kava Rise fonu mart ayı başlarında başlatıldı. Tüm blok ödüllerinin %62,5’ini, DeFi’nin büyümesini desteklemek için geliştiricilere dağıtılması bekleniyor. Blog gönderisine göre Kava Network, Ethereum ana ağının ötesinde ve Cosmos ekosistemine Sushi teşvikleri sağlayan ilk zincirlerden biri olacak.

Kava, halka açık hisse kanıtı (PoS) blockchainleri oluşturmak için bir altyapı sunan Cosmos SDK üzerine kuruludur. Ethereum ve Cosmos ağlarını tek bir blockchainde birleştirmeyi amaçlar. Bu, geliştiricilerin hem Ethereum hem de Cosmos’un kullanıcıları ve varlıkları tarafından erişilebilen tek bir zincir üzerinde uygulamalar oluşturmasına ve dağıtmasına olanak tanır.

9 Mart’ta Kava, Ethereum geliştiricilerinin Cosmos’a merkezi olmayan uygulamaları (dapps) dağıtmasına olanak tanıyan Ethereum Co-Chain’ine Ethereum Virtual Machine (EVM) akıllı sözleşme desteğini ekledi. KAVA yazı hazırlandığı sırada yaklaşık %9 artışla 2,58 dolardan alıcı buluyor. Fiyat bugün 2,67 dolara kadar yükselmişti.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article