Ambire AdEx Coin Nasıl Alınır?

2 years ago 90

Daha önce AdEx Ağı olarak bilinen Ambire AdEx (ADX), dijital reklamcılık için yeni nesil bir çözüm ve DeFi odaklı bir kripto cüzdanı geliştiriyor. 2017'de başarılı bir kitle fonlaması kampanyasının ardından Ambire, 2018'de merkezi olmayan reklamcılık için açık kaynaklı bir protokol yayınlayan ve Ethereum blok zincirindeki ilk reklam ağı işleme ödemelerini yayınlayan ilk girişim oldu.

Ambire AdEx (ADX) Nedir?

Ambire AdEx, ödeme kanallarını kullanarak ilgili tüm taraflar için tam şeffaflık sağlar. Ayrıca Ambire, reklamverenleri ve yayıncıları arasında gösterim başına mikro ödemeleri kolaylaştırmak için OUTPACE adlı kendi Katman-2 ölçekleme çözümünü kullanıyor ve günlük 2,5 milyondan fazla işlem gerçekleştiriyor.

Başarılı beta testlerinden sonra ekip, Ambire AdEx platformunu 2020'de piyasaya sürdü ve aylık 80 milyondan fazla gösterim üreten 16.000 kayıtlı reklamveren ve yayıncıya ölçeklendirdi. Ağustos 2020'de Ambire, $ADX tokenı için DeFi ekosistemi ile etkileşime giren ve topluluğunu reklam alışverişinin istikrarını aktif olarak desteklemeye dahil eden teşvik edici stake ve likidite sağlama programları başlattı.

2021'de Ambire, günlük hayatta kripto ve DeFi araçlarını kullanmayı basitleştirmek ve demokratikleştirmek için tasarlanmış tam özellikli bir kripto para cüzdanı olan Ambire Wallet'ı duyurdu. Hem tecrübeli hem tecrübesiz kullanıcılar düşünülerek oluşturulmuş, erişilebilir UX, sorunsuz işe alım, otomatik gas yönetimi, donanım cüzdan desteği ve çok daha fazlasını sunar. Ambire Cüzdan, merkezi olmayan finans ve kripto para birimleri dünyasına girmenin en kolay ve en basit yolu olarak tanımlanıyor.

Ambire, 2017 yılında merkezi olmayan bir reklam platformu olarak ortaya çıktı ve daha sonra reklam alanı/zaman ticareti için tam bir protokole genişletildi. Daha sonra ekip, Ambire cüzdanını şirket portföyüne ekledi.

ADX Coin Nereden Alınır?

ADX Coin, işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance üzerinden güvenle alınıp satılabilir. ADX Coin; Binance platformunda ADX/BTC, ADX/USDT, ADX/ETH ve ADX/BUSD paritelerinde işlem görüyor. ADX Coin, bu rehberin hazırlandığı sırada 0,15  dolardan alım satım işlemi görüyor.

ADXsatın almak için öncelikle Binance borsasına üye olmak gerekmektedir. Üyeliğin tamamlanmasıyla Binance hesap cüzdanına kripto para veya fiat para birimi transfer edilmelidir. Transferin tamamlanmasının ardından yukarıda belirtilen üç pariteden de ADX Coin satın alabilirsiniz. ADX/USDT işlem çiftinden satın alma için öncelikle bu paritenin arayüzüne gidilmelidir. ADX/USDT arayüzünde limit sekmesinde belirtilen alana satın alınmak istenen miktar girilir. Miktarın belirtilmesinin ardından ADX Al emri ile satın alma işlemi gerçekleştirilir.

Read Entire Article