Analist, 2014 ve 2018 Yıllarına İşaret Etti: “Bitcoin (BTC), Bu Fiyat Seviyelerine Gerileyebilir!”

2 years ago 95
Okuma Süresi: 2 Dakika

Sosyal medya hesaplarında “Rager” kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile kripto para piyasasındaki son durumu değerlendirdi. Analist, 2014 ve 2018 yıllarındaki büyük ölçekli düşüşlere işaret etti ve tarihsel teknik görünüme göre kripto para piyasasındaki düşüş ivmesinin devam edebileceğine yönelik düşüncelerini paylaştı.

Analiste Göre Kripto Para Piyasasındaki Düşüş İvmesi Devam Edebilir

Kripto para analisti, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda tarihsel teknik görünüme dikkat çekerek 2014 ve 2018 yıllarında kripto para piyasasında kaydedilen büyük ölçekli değer kayıplarına işaret etti. Analist, kripto para piyasasındaki düşüş ivmesinin bir süre daha devam edebileceğine yönelik düşüncelerini paylaşırken, lider kripto para birimi Bitcoin’in henüz dip fiyat seviyelerine ulaşmadığını savundu.

Ayrıca analist, Bitcoin’in S&P 500 ile son dönemlerde yükselen korelasyonuna da dikkat çekti ve mevcut koşulların kripto para piyasası adına düşüş sinyalleri verdiğini belirtti. Analiste göre kripto para piyasasındaki düşüş ivmesinin bir süre daha devam etmesi durumunda, Bitcoin’in 11.000 dolar fiyat seviyelerine kadar gerilemesi dahi söz konusu olabilir.

Bitcoin (BTC), Yeni Haftaya Yükseliş ile Başladı

Yeni haftaya yükseliş yönlü fiyat hareketleri ile başlayan Bitcoin (BTC), yeniden 30.000 dolar fiyat seviyelerini aştı ve 30.450 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para piyasasındaki çoğu altcoin, Bitcoin’in 30.000 dolar seviyelerini aşması ile birlikte değer artışlarına hız kazandırdı. Ethereum (ETH), son 24 saatlik zaman diliminde kaydettiği yükseliş hareketlerinin ardından 2.055 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, hafta başındaki bu yükseliş ile birlikte 1, 1,36 trilyon dolara ulaştı.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article