Analist Açıkladı: Bu İki Altcoinde Yüzde 50 Oranında Ralli Olabilir!

2 years ago 96

Kripto para piyasalarının önde gelen uzman ismi Michaël van de Poppe, popüler iki altcoinin %50 oranına kadar yükseliş olabileceğini öne sürdü.

Chainlink (LINK)

Kıdemli analist Van de Poppe Twitter üzerinden 622.600 takipçisine Blockchain ağları gibi altyapılar arasında bağlantı kurulmasını amaçlayan merkezsiz bir Blockchain projesi olan Chainlink’in (LINK) fiyat hareketi hakkında iddialı bir değerlendirmede bulundu. Piyasa değerine göre 25. en büyük kripto para biriminin 8 dolar bandında bulunan destek bölgesinin kırılması halinde fiyatında yaklaşık %50 oranında yaşanacak bir artış ile 12 dolar seviyesine kadar yükselebileceğini belirtti. Uzman analist açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

LINK'in 8 doların üzerinde kalmasını görmek isterim. Kripto para birimi bu seviyenin üzerine tutunmayı başarırsa trendi yukarı doğru devam ederek, fiyatı 12 dolar seviyelerine ulaşabilir.

Yazı kaleme alındığında popüler altcoin LINK 8.017 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Fantom Coin (FTM)

Uzman Analist LINK’ın ardından DeFi tabanlı uygulamaların kullanımını kolaylaştırmayı hedefleyen Fantom Coin’i (FTM) ele alıyor. Michaël van de Poppe Ethereum’un sıkı rakibi olan FTM’nin fiyatında %40 ile %50 oranı arasında bir artış yaşanabileceğini öne sürerek şunları söyledi:

Fantom yükseliş hareketine hazır görünüyor, çünkü mevcut konumda çok önemli seviyelere sahibiz. %15 standart düzeltme, günlük sipariş bloku desteği gibi yükseliş hareketini tamamlayacak işaretler kripto para biriminin fiyatında %40 ile 50 oranında artış sağlayacak bir ralliye öncülük edebilir.

FTM son yedi gün içinde yaklaşık %12 oranında geriledikten sonra, yazı kaleme alındığında 0,3529 dolar seviyesinden işlem görüyor. Öte yandan Van de Poppe piyasa değerine göre en büyük beşinci kripto para birimi olan Binance Coin'i (BNB) analiz ediyor. Analiste göre 310 dolarlık destek alanı kırılırsa Binance Coin için kilit psikolojik seviye olan 300 doların altına düşebilir. Uzman isim kripto para birimi hakkında şunlar söyledi:

BNB ile ilgili olarak hiçbir şey değişmedi. 310 dolar seviyesi bu düzeltmenin en düşük seviyesi olarak ön planda yer alıyor. Bu durum kaybedilirse, potansiyel uzun girişler için 295 doları hedefliyorum.

Read Entire Article