Analist Açıkladı! Milyonları Zengin Eden Metaverse Coini Yükselişte!

2 years ago 86

Axie Infinity (AXS) ve SmoothLovePotion (SLP) her ikisi de kendi azalan direnç çizgilerinden kırmışlar gibi görünüyor, ancak hala yatay dirençle karşı karşıyalar. AXS, 18 Haziran'da 11,85 dolara düştüğünden beri yükseliyor. Fiyat kısa bir süre sonra alçalan bir direnç çizgisinden kırılım yaşadıktan sonra önemli bir yukarı hareket başlatamadı.

AXS Direncin Hemen Altında

Bunun yerine, AXS, şimdiye kadar hepsi başarısızlıkla sonuçlanan, 18 dolarlık yatay direnç alanının üzerine çıkmak için birkaç girişimde bulundu. Bununla birlikte genele bakıldığında dirençler her dokunulduğunda bir miktar zayıflarlar ve bu nedenle nihai bir kırılma da AXS’nin içinde bulunduğu durumda olası olabilir.

Bu olasılık, 50'nin üzerine çıkan günlük RSI tarafından da destekleniyor. Bir kırılma meydana gelirse, AXS için bir sonraki direnç 28 dolar seviyesinde olacaktır.

İki saatlik grafik, dirençten geri dönüş sonrasındaki düşüşün azalan bir paralel kanal içinde yer aldığını gösteriyor. Bu tür kanallar genellikle düzeltici hareketler içerir.

Ayrıca, AXS düşüşü A-B-C düzeltici yapı şeklini almış gibi görünüyor. A:C dalgalarına 1:1 oranında bir oran vermek, 15.81 dolar gibi düşük bir değere yol açabilir. Bu aynı zamanda onu yukarıda belirtilen kanalın destek hattına da götürebilir.

Bu nedenle, olası senaryo olarak başka bir nihai yükseliş girişiminden önce kısa vadeli bir düşüş gibi olabilir.

SLP Patlak Veriyor

Teknik analist @_Mayb3e, kısa vadeli bir kırılma gösteren bir SLP grafiği tweetledi. Tweet'ten bu yana, SLP yukarı hareketine devam etti ve uzun vadeli alçalan bir direnç çizgisinden çıktı. Şu anda görülen en yakın direnç alanı 0,006 dolarda.

SLP bu alanın üzerine çıkmayı başarırsa, daha fazla genel direnç olmaması nedeniyle artış hızı büyük ölçüde hızlanabilir. Günlük RSI, 50'nin üzerine çıktığı ve herhangi bir düşüş eğilimi göstermediği için bu olasılık şimdilik destekleniyor olabilir.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article