Analist Ayı Piyasasında “Mutlaka Alınmalı” Dediği 5 Altcoin’i Sıraladı

2 years ago 91

YouTube'daki popüler kripto para kanallarından Altcoin Buzz, kripto para piyasalarında düşüş sürerken değeri düşük ama yatırım yapmak için oldukça değerli olduğunu iddia ettiği altcoin projelerini paylaştı. Analist, kripto para ekosisteminin farklı sektörlerinden yatırımcısına büyük kazançlar getirebilecek ve dezavantajlarının düşük olduğunu düşündüğü 5 projeyi sıraladı.

Polygon (MATIC)

Analistin listesindeki ilk altcoin projesi, Ethereum ölçeklendirme ve altyapı geliştirme için ilk iyi yapılandırılan, kullanımı kolay platform olan Polygon'un yerel varlığı MATIC. Polygon'un bir Layer 2 çözümü olduğunu belirten Altcoin Buzz, projenin birçok uygulamaya ev sahipliği yaptığını ve popüler zk-SNARK coin'lerinden biri olduğunun altını çizerek hem yüksek gizlilik hem de yüksek güvenlik sunduğunu belirtiyor.

Analiste göre Polygon'un içinde yer aldığı kripto para alanı, diğer alanlara kıyasla oldukça hızlı büyüyor ve MATIC de bu büyümeden faydalanabilecek projeler arasında. Altcoin Buzz, Polygon'un çok fazl yatırımcı desteğine sahip olduğunu da ekliyor.

Mina (MINA)

Analistin listesindeki ikinci altcoin projesi, dApp'leri (merkeziyetsiz uygulamaları) daha verimli çalıştırmak için hesaplama gereksinimlerini azaltmak için oluşturulmuş minimal Blockchain Mina (MINA).

Altcoin Buzz, Mina'nın Zero Knowledge (Sıfır Bilgi) altcoin'i olduğunun altını çizerek, PoS ağında Zero Knowledge Proof'u (Sıfır Bilgi İspatı) kullandığını ve akıllı sözleşmelerin de Zero Knowledge uygulamaları olduğuna vurgu yapıyor. Analistin işaret ettiği gibi, Mina, bu şekilde veri sahiplerinin gerçekten sahiplik rütbesinde olmalarını sağlıyor. Analist, 22 KB'lık boyutuyla Mina'nın kriptodaki en küçük boyutlu gizlilik odaklı Blockchain'i olduğunu ve bu sayede isteyen herkesin kolay bir şekilde ağa katılabileceğini ve tam bir düğüm çalıştırabileceğini belirtiyor.

Altcoin Buzz'a göre, gizliliğe yönelik eğilim hızla artacak ve önümüzdeki birkaç yıl içinde kripto para piyasalarının geri kalanını geride bırakacağına inanıyor.

Cronos (CRO)

Altcoin Buzz'un listesindeki üçüncü altcoin dev kripto para borsalarından Crypto.com'un yerel varlığı Cronos (CRO). Kripto para borsalarındaki ticaretin devam ettiği sürece kripto para borsası coin'lerinin oldukça iyi bir yatırım aracı olduklarını ve dönem dönem büyük fırsatları sunduklarını belirten analist, CRO'nun da bu sınıfta yer aldığını iddia ediyor.

Analist, CRO'nun tüm zamanların en yüksek seviyesini görmekle kalmayıp, bu seviyeyi de aşmasını bekliyor.

Immutable X (IMX)

Analistin radarındaki dördüncü altcoin, Ethereum üzerindeki NFT'ler için ilk Layer 2 ölçeklendirme çözümü olarak kendisini konumlandıran Immutable X. Immutable X Blockchain'i Ethereum'un düşük ölçeklenebilirlik, zayıf bir kullanıcı deneyimi, likidite azlığı ve yavaş bir geliştirici deneyimi gibi sınırlamaları ortadan kaldırdığını iddia ediyor.

Altcoin Buzz, Immutable X'in büyük gelecek vadettiğini ve yerel varlığı IMX'den bu büyük geleceği nir parçası olacağı görüşünde.

Efinity Token (EFI)

Analistin radarındaki son altcoin ise, Enjin'in geliştirdiği ve tüm büyük endüstrilerde NFT işlemlerini kolaylaştırmayı amaçlayan zincirler arası bir NFT Blockchain'i olan Efinity Token (EFI).

Altcoin Buzz, Efinity'nin kriptoyu daha uyumlu hale getirmek için harika bir konumda olduğunu iddia ediyor.

Read Entire Article