Analist, Ayı Piyasasında Yatırım Yapılacak Altcoin’i Duyurdu!

2 years ago 89

 Kripto para piyasasında sert düzeltme devam ederken, Bitcoin (BTC) başta olmak üzere altcoin piyasası da büyük darbe altı. Ancak, önde gelen analistlerden Cheeky Crypto'ya göre, Ethereum'un (ETH) rakibi bir altcoin projesi ayı piyasasını atlatarak uzun vadede yeni zirvelere çıkabilir.

''Harmony One, Portföyümde İlk 5'te''

Kripto para piyasasının değeri bugün % 5 düşerek 950 milyar dolara geriledi. Bazı stratejistlere göre, mevcut düşüş altcoin'leri daha fazla etkileyebilir. Popüler analist Cheeky Crypto, ayı piyasalarının riskli olduğunu ve böylesi dönemlerde kripto para birimlerinin projelerine, kullanım durumlarına, ekibe ve teknolojiye odaklanmamız gerektiğini söylüyor. Analiste göre, bu metrikler altcoin tercihlerimizde göz önünde bulundurulmalı. Cheeky Crypto, Harmony One (ONE)'nın ayı piyasasında hayatta kalabileceğini iddia ederek bunun sebeplerini açıkladı.

Analiste göre, öncelikle Harmony One, Ethereum üzerinde geliştirmeyi kolay ve daha ucuz hale getirmeyi amaçlıyor. Harmony One'ın teknolojisi, işlem ücretleri için büyük miktarlarda para ödemek yerine, bu işlemlerin kendi teknolojisine taşınmasına ve işlem maliyetlerinin büyük ölçüde azaltılmasına olanak tanıyor. Platform ayrıca %8-10 gibi iyi bir kazanç oranı sunuyor. Analiste göre, ONE fiyatı an itibariyle  çok ucuz  ve dipten alım fırsatı veriyor. Analist, ONE'nın yatırım yaptığı kripo para listesinde ilk 5'te yer aldığını ve ayı piyasasına rağmen satmayı düşünmediğini söyledi. Yayınladığı videoda yatırımcıların sorularını yanıtlayan analist, ekosistemde toplam kilitlli değerin 122 milyon dolara ulaştığını ve hodl etmeye devam edeceğini vurguladı.

ONE, Ethereum'a Rakip Bir Proje

Analiste göre, son zamanlarda Harmony One'a yönelik ilgi giderek artıyor ve bu nedenle, altcoin portföyde tutulabilecek iyi bir tercih. Birçok yatırımcının ve geliştiricinin Ethereum ile ilgili hayal kırıklıkları göz önüne alındığında, insanların alternatifler araması mantıklı. ONE ise tek gerçek alternatiftir konumunda.  Harmony One, merkezi olmayan uygulamaların (DApp'ler) oluşturulmasını ve kullanılmasını kolaylaştırmak için tasarlanmış bir blok zinciri platformudur. Ağ, blokların saniyeler içinde oluşturulmasına izin veren durum paylaşımına odaklanarak merkeziyetsiz uygulamaların çalışma şeklini yenilemeyi amaçlıyor.

Cheeky Crypto'ya göre, topluluk gerçekten tutkulu ve nihayetinde ekip, ayı piyasasında bile hayatta kalabilecek kadar güçlü. Bu yüzden projelere baktığınızda ekip çok önemli. Bir şirketin veya projenin, pazardaki zorlukları aşabilmesi için güçlü bir ekibe sahip olması gerekir. Bir projenin ayı piyasasında bile hayatta kalmasına yardımcı olan şey budur. Analist, bir altcoin projesinin başarılı olması için sosyal medyadaki metriklerinin önemli olduğuna dikkat çekiyor.

Read Entire Article