Analist, Ayı Piyasasının Sonunda Patlayacak 2 Altcoin’i Paylaştı!

2 years ago 84

Bazı uzmanlara göre, kripto para piyasası sonunda dibe ulaştı. Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) fiyatları, 20.000 dolar ve 1.000 dolarlık psikolojik destek noktalarına çıkmayı başardı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi de konsolide oluyor gibi görünüyor. Aslında çoğu yatırımcı düşükten alıp yüksekten satmak için bu tür çöküşleri bekliyor. Crypto Ticker analistlerinden Rudy Fares, piyasa toparlanmaya başladığında, yeni zirvelere çıkacak 2 altcoin'i paylaştı.

Binance Coin (BNB): Birçok Neden Var!

Binance, dünyanın en büyük kripto borsası konumunda. Aslında, borsa, 2019'da ABD'de yasaklandı ve ABD vatandaşlarına hitap etmek için Binance.US altında farklı bir isimle faaliyet gösteriyor. Binance, bu mevcut ayı piyasasında çok aktif oldu. Yeni stake hizmetlerinden birçok sürpriz projeye kadar, borsa boş durmadı. Binance, 2021'de 20 milyar dolardan fazla gelir elde etti. Bu gelişme, borsayı en büyük şirketlerin Fortune 500 listesinde 175. sıraya yerleştirdi. Binance, düşen kripto fiyatları nedeniyle zor günler geçren daha küçük şirketlere aktif olarak yatırım yapıyor. Şirketin yaptığı tüm genişlemeye ek olarak, soğuk cüzdanlarında bulunan Bitcoin'lerde etkileyici bir artış görebiliriz. 2019'da Binance'in 250.000 Bitcoin'i vardı. Ancak şirket bugün, 3 yıllık bir süre içinde 600.000'den fazla Bitcoin toplamayı başardı.

Diğer birçok kripto borsası likidite sorunları nedeniyle alarm vermeye başladı. Kullanıcılarının çoğu, sundukları avantajlar ve özellikler için Binance'e geçiyor. Binance'de günlük işlem hacmi 11 milyar dolar civarındayken, Coinbase, KuCoin ve FTX toplamında bu miktar 4.5 milyar dolar civarında. Ayı piyasasında BNB fiyatı 200 doların altına indi ve hatta kısa bir süreliğine bu seviyenin altına düştü. Bununla birlikte, fiyatlar daha yüksek bir seviyeye çıkmayı başardı ve şu anda 240 dolar civarında. Analiste göre, Binance'taki gelişmeler uzun vadede BNB fiyatları üzerinde etkili olacak.

 Ethereum (ETH): Daha Önce Başardı

Ethereum, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4.900 dolardan %80 değer kaybederek 1.000vdolarınvaltına düştü. Ethereum, 2018'de aynı döngüden geçerek değerlerinin %95'ini kaybetmişti. ETH, daha sonra 4.900 dolarlık tüm zamanların en yüksek fiyatına ulaştı. Analiste göre, bu yüzden kripto döngülerinin nasıl çalıştığını anlamak her zaman önemlidir. ETH'nin mevcut dibi harika bir giriş noktası olabilir. Ethereum test ağı Ropsten'i hisse kanıtına geçirdi.

Bu, operasyonlarını tamamen PoS modeline kaydırmak için bir testti. Geçiş oldukça sorunsuzdu, bu da ana ağa geçiş başarısını artırıyor. Bu geçiş başarılı bir şekilde yapıldığında, yatırımcılar kesinlikle ETH2.0 nedeniyle Ethereum'un değerini bir kez daha yükselterek gemiye geri dönecekler. Ana birleşmenin Ağustos 2022'de gerçekleşmesi planlanıyordu, ancak büyük olasılıkla ertelenecek. ETH fiyatları şu anda 1.000 dolarlık psikolojik fiyattan toparlandı. Analiste göre, ETH'ye yatırım yapmak istiyorsanız bu fiyat alanı çok iyi bir giriş noktasıdır. Ethereum, NFT alanındaki başarısı, güncellemeler ve güvenilirlik gibi faktörler nedeniyle tekrar zirvesine çıkabilir.

Read Entire Article