Analist: Değeri Bilinmeyen DeFi Altcoin’i Astronomik Yükseliş için Hazırlanıyor

2 years ago 95

Geniş bir takipçi kitlesi bulunan kripto para analisti Guy, 2 milyondan fazla abonesine merkeziyetsiz borç verme ve borç alma protokolü Aave'de ayı piyasasında sona yaklaşıldığını belirterek DeFi altcoin'inin astronomik yükseliş için hazırlandığını iddia etti.

"Önemli Olan Piyasa Değeridir"

Popüler kripto para YouTube kanalı Coin Bureau'nun anonim sunucusu Guy, son analiz videosunda 2 milyondan fazla abonesine mevcut piyasa düşüşü sırasında AAVE'nin değerinin altında kaldığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

Etherscan'a göre Aave'nin ekosistem rezervinde yalnızca 1.7 milyon AAVE var. Etherscan, bu ekonomik denklemin talep tarafında AAVE token sahiplerinin sayısının artmaya devam ettiğini gösteriyor ve bunun, AAVE token fiyatının önemli ölçüde düşmesi nedeniyle olduğundan şüpheleniyorum. Bu da piyasa değerine dikkat etmeyen yatırımcılar için onu daha çekici hale getirdi. Yardım edememiştim ama son video sırasında AAVE'nin fiyatının yüksek olduğunu ve muhtemelen piyasa değerinden toplamda dört kat daha küçük olduğu için hala düşük değerde olduğunu savunan yorumlar gördüm. Gerçekten de önemli olanın fiyat olmadığını, piyasa değeri olduğunu asla unutmayın.

Guy, Aave'nin yeni stablecoin'i GHO'nun DeFi altcoin'ine olan talebi artıracağını öne sürerek şunları söyledi:

Şu anda önemli olan AAVE token'ı için talebin göreceli eksikliğidir. AAVE token'ın faydası şu anda yönetişim ve stake ile sınırlıdır. Bu da biraz daha yüksek risklerle de olsa alternatiflere göre kuşkusuz çekici ödüller sunuyor. Aave'nin arzının çoğunun dolaşımda olması, yani fazla satış baskısı olmadığı anlamına geliyor ve bu, faiz oranlarının stablecoin GHO'dan Aave hazinesine tahsis etmenin arkasındaki mantık gibi görünüyor. Bu, AAVE token'ı için satış baskısını azaltır ve protokolün uzun ömürlü olmasını sağlar. Stablecoin GHO'nun piyasaya sürülmesi Aave staker'larının GHO'ya sıfıra yakın faiz oranlarında giriş yapmasını mümkün kılacağından AAVE'ye olan talebi de artıracaktır. Burada dikkat edilmesi gereken nokta, stake edilen Aave'deki bir artışın genel stake etme ödülünü sulandırabileceği ve bu da Aave'nin ikinci talep faktörünü zayıflatabileceğidir.

Analist, Aave'nin Ocak ayında değerinin yüzde 70'den fazlasını kaybetmesi rağmen, enerji ve tedarik zincirindeki aksaklıklar, merkez bankalarının faizleri yükseltmesi ve dolaşımdaki arzdaki artış dahil olmak üzere çeşitli faktörlerin bu düşüşe katkıda bulunduğunu ve 40 milyon dolarlık potansiyel satış baskısına yol açtığını belirtti.

AAVE'de Astronomik Yükseliş Beklentisi

Guy, mevcut düşüş trendi nedeniyle talebin Aave'nin fiyatı üzerinde minimum etkiye sahip olacağını, ancak ayı piyasası sona erdiğinde durumun değişmesini beklediğini ekledi:

Zor olan gerçek şu ki, Aave'ye olan talebin gelecekte toparlanarak artacak olması, şu anda kripto para piyasalarında ayı piyasasında olduğumuz gerçeğini değiştirmeyecek. Ancak bir sonraki boğa piyasası geldiğinde Aave token'ının astronomik yükselmesine yardımcı olacak. Özellikle de stablecoin GHO ciddi bir şekilde benimsenirse bu mümkün.

Read Entire Article