Analist, Dogecoin (DOGE) ve Bu 2 Altcoin’deki Yükselişin Devam Etmesini Bekliyor

1 year ago 64

Yakından takip edilen anonim kripto para analisti Altcoin Sherpa, Dogecoin (DOGE), Ethereum (ETH) ve bu ay kripto para piyasasının genelinden daha iyi performans gösteren bir altcoin hakkında iddialı konuştu.

Dogecoin ve Ethereum'un Yükselişi

Anonim kripto para analisti Altcoin Sherpa, 185 binden fazla Twitter takipçisine köpek temalı kripto para Dogecoin'in fiyatındaki yükselişin Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının etkisiyle güçlü kaldığını düşündüğünü söyledi. Analist, "Son dönemde aşağı yönlü hareketten sıyrıldı ve yukarı doğru devam ediyor. Genelde DOGE'un piyasaya öncülük etmesi kötü bir işarettir ancak Twitter'daki Elon Musk gelişmesi göz önüne alındığında bazı farklı koşullar olduğunu düşünüyorum. Bence bu hala iyi görünüyor ve 0,088 dolar geçilecek." dedi. DOGE, yazım sırasında yaptığı büyük çıkışla analistin hedefini geçmiş, 0,10 doların üzerine çıkmış durumda. Bu noktada analistin analizinin günlük zaman diliminde geçerli olduğunu ve fiyattaki yükselişin devam etmesi için 0,08840 doların üzerinde günlük mum kapanışı yapmasının gerektiğini belirtelim.

Elon Musk, geçmişte köpek temalı kripto paradan övgüyle söz etmiş, bazı yatırımcılar kullanıcıların Bitcoin (BTC) ve Ethereum cinsinden bahşiş vermesine olanak tanıyan Twitter'ın mevcut bahşiş özelliğine DOGE'un da dahil edileceğini ve hatta Dogecoin özelinde çok daha fazlasını yapacağını düşünüyor. Tüm bunlar yatırımcıların en büyük köpek temalı kripto paraya olan iştahını artırmış durumda.

Altcoin Sherpa bundan sonra gözünü lider akıllı sözleşme platformu ve piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto olan Ethereum'a dikiyor. Altcoin Sherpa, Ethereum'un daha da yükselmesini bekliyor. Analist, "Hâlâ daha fazla yükseleceğini düşünüyorum çünkü bir süredir ETH fiyatı bin 300 dolar seviyelerinde konsolide oluyordu. En az bin 600 dolar seviyesini geçmesini bekliyorum." dedi.

Analistin Yükselmesini Beklediği 3'ncü Altcoin

Analistin listesindeki üçüncü altcoin ise, merkeziyetsiz kripto para borsası SushiSwap'in yerel varlığı SUSHI. Altcoin Sherpa, 1,58 dolardan destek alan SUSHI'deki yükselişin devam etmesini, 1,87 dolara ulaşmasını bekliyor.

SUSHI, yazım sırasında son 24 saatte kaydettiği yüzde 6,42 yükselişle 1,73 dolardan işlem görüyor. Altcoin, 220.9 milyon dolar piyasa değeri ile en büyük kripto paralar listesinde 130'ncu sırada yer alıyor. SUSHI'nin kısa vadede analistin işaret ettiği seviyeye gelmesi mevcut fiyatlar yüzde 7'nin üzerinde yükselmesi anlamına geliyor.

Read Entire Article