Analist, Güçlü Çıkış Yapmasını Beklediği 4 Altcoin’de Kritik Seviyeleri İşaretledi

2 years ago 90

Kripto para yatırımcılarının ve trader'larının yakından takip ettiği kripto para analisti Michaël van de Poppe, piyasa değerine göre en büyük 100 altcoin arasından yakın takibe aldığı altcoin'ler için analizlerini paylaştı ve fiyat grafikleri üzerinde kritik seviyeleri işaretledi.

Analistin Listesindeki Altcoin'ler

Analizlerine XRP'den başlayan Van de Poppe, 610 binden fazla Twitter takipçisine, altcoin'in daha yükseğe çıkabilmesi için mevcut 0,33 dolarlık direnç seviyesini desteğe dönüştürmesi gerektiğini belirterek şunları ekledi:

XRP. Daha iyi görünmeye başladı, ancak devam etmesi için 0,33 doları desteğe çevirmesi gerekiyor. O zaman, bence bir sonraki hedef 0,43 dolar olabilir.

Analistin listesindeki ikinci altcoin, Ethereum ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC). Van de Poppe, MATIC'in mevcut fiyattan yüzde 20'nin üzerinde yükselme potansiyeline sahip olduğu görüşünde:

MATIC. Buradan 0,65 dolara devam etmesini bekliyorum ve oldukça iyi görünüyor.

Van de Poppe'nin listesindeki üçüncü altcoin Cardano (ADA). Analist, ADA'nın 0,48 dolar seviyesine ulaşması halinde yükselişinin güçlenebileceğini söyleyerek şunları belirtti:

ADA'da parti tetikleyicisi seviye 0,48 dolar. O zamana kadar, hala desteğin üzerinde hareketine devam edecek.

Kripto para analistin listesindeki son altcoin ise, ölçeklenebilir akıllı sözleşme özellikli Blockchain olan Fantom'un yerel varlığı FTM. Van de Poppe, FTM'nin yükseliş trendine devam etmesini ve muhtemelen mevcut seviyesinden yüzde 60'ın üzerinde yükselmesini beklediğini söyledi:

FTM. Bunun burada devam etmesini bekliyorum. Muhtemelen 0,44-0,53 dolara doğru yürüyecek.

Kripto Paralarda Son Durum

En büyük kripto para Bitcoin'in 22 bin doların üzerini denediği günde, kripto para piyasalarının hemen hemen tamamı yeşile bürünmüş durumda. Bitcoin, yazım sırasında 21 bin 327 dolardan işlem görüyor. En büyük altcoin Ethereum ise bin 200 doların üzerinde, bin 216 dolardan işlem görüyor. Bitcoin ve altcoin'lerdeki yükselişle birlikte kripto para piyasalarının toplam değeride 1 trilyon dolara doğru yaklaşmaya başladı. Piyasa değeri yazım sırasında 949 milyar dolar seviyesinde.
Read Entire Article