Analist, Güncel Teknik Görünüme İşaret Etti: Bu İki Altcoin, Düşüş Sinyali Veriyor Olabilir!

2 years ago 100
Piyasada Düşüş Sürüyor! Bitcoin 36.500 Doların Altına Geriledi! BTC ve Altcoin'lerde Son Durum Ne?

“Altcoin Sherpa” kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, piyasadaki son durumu değerlendirerek Algorand (ALGO) ve LookRare’deki (LOOKS) güncel teknik görünüme dikkat çekti. Analist, ALGO ve LOOKS adına kısa vadede oldukça kritik bir rol oynayabilecek fiyat seviyelerine işaret etti.

Analist, ALGO ve LOOKS’taki Güncel Teknik Görünümü Değerlendirdi

Analist, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile ALGO ve LOOKS’taki güncel teknik görünüme dikkat çekerek kritik fiyat seviyelerini paylaştı. “Altcoin Sherpa” kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, ALGO‘nun kısa vadede yükseliş hareketlerine devam edebileceğini, ancak 1,29 dolar direncinde satış yönlü bir tepki ile karşılaşabileceğini ve düşüş trendini devam ettirebileceğini ifade etti.

LOOKS‘un aylık zaman diliminde kaydettiği değer kayıplarına dikkat çeken analist, 1,80 dolar fiyat seviyelerinin oldukça kritik olduğunu belirtti. Analist, LOOKS’un kısa vadede 1,80 dolar seviyelerini aşması gerektiğini, aksi durumda düşüş hareketlerine devam edebileceğini savundu.

Ayrıca analist, yeni Youtube yayınında Ethereum’daki (ETH) güncel teknik görünümü de değerlendirdi. ETH adına kısa vadede 3.050 dolar seviyelerinin oldukça önemli olduğunu ifade eden analist, bu seviyelerin aşılması durumunda ise takip edilebilecek bir sonraki seviyenin 3.300 dolar fiyat seviyeleri olduğunu ifade etti. Analist, 3.300 seviyelerinin aşılması durumunda yüksek oranlı değer artışlarının başlayabileceğini belirtti.

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son 1 haftalık zaman diliminde güçlü bir yükseliş ivmesi kazandı kaydettiği fiyat hareketleri ile birlikte 43.000 dolar seviyelerine iğne attı. Arından Bitcoin’in 42.000 dolar fiyat seviyelerine geri çekilmesiyle de altcoin’lerde düşük oranlı değer kayıpları yaşandı. Ethereum (ETH), kaydettiği son fiyat hareketlerinin ardından 2.950 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise CoinGecko verilerine göre yeniden 2 trilyon doların altına geriledi.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article