Analist, Güncel Teknik Görünümü Değerlendirdi: AVAX’da Kritik Seviyeler!

2 years ago 93

Kripto para analisti Michaël van de Poppe, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile piyasadaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaştı ve güncel teknik görünümü değerlendirdi. Ayrıca AVAX adına yakın vadeli kritik seviyelere işaret eden analist, kripto para piyasasının yeniden toparlanmaya başlaması ile birlikte AVAX'ın yükseliş yönlü bir ivme yakalayabileceğini öne sürdü.

Analist, Kritik Seviyelere İşaret Etti

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile piyasadaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaşan ve güncel teknik görünümü değerlendiren kripto para analisti Michaël van de Poppe, AVAX adına da yakın vadeli kritik seviyelere işaret etti. Analist, 20 dolar ile 21.500 dolar seviyelerinin AVAX adına yakın vadede güçlü bir destek aralığı olabileceğini ifade ederek piyasadaki düşüşün devam etmesi durumunda AVAX'ın bu seviyelere geri çekilebileceğini öne sürdü.

Öte yandan piyasanın yakın vadede yeniden toparlanarak yükseliş yönlü bir ivme yakalayabileceğini savunan analist, AVAX'ın yakın vadede 26 dolar seviyelerine varan bir yükseliş hareketi başlatabileceğini ve ilerleyen aylarda güçlü bir fiyat performansı sergileyebileceğini de belirtti.

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Günün ilk saatlerinde 20.885 dolar seviyelerine kadar gerileyerek güçlü bir düşüş ivmesi yakalayan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), kaydettiği son fiyat hareketleri ile birlikte 21.300 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, hafta içerisinde değer kayıplarına hız kazandırsa da güne düşük oranlı değer artışları ile başladı. Ethereum (ETH), kaydettiği son fiyat hareketlerinin ardından 1.647 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para piyasasının toplam değeri, son 24 saatte %5,6'lık bir düşüş ile 1,06 trilyon dolara geriledi. Ayrıca kripto para piyasasındaki volatilite de son 24 saatlik zaman dilim içerisinde önemli ölçüde artış gösterdi.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article