Analist, Güncel Teknik Görünümü Değerlendirdi: Bitcoin’de Dip Fiyat Seviyelerine Ulaşıldı mı?

2 years ago 97

Sosyal medyada "Rekt Capital" kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarında piyasadaki son durumu değerlendirdi ve lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) adına yakın vadeli kritik fiyat seviyelerine dikkat çekti. Analist, Bitcoin'in dip fiyat seviyelerine yaklaştığına ve uzun vadeli yatırımcılar adına güncel fiyat seviyelerinin oldukça önemli olduğuna yönelik düşüncelerini paylaştı.

Analist, Piyasadaki Son Durumu Değerlendirdi

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarında kripto para piyasasındaki son durumu değerlendiren analist, Bitcoin (BTC) adına lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) adına güncel teknik görünüme dikkat çekti. Analist, Bitcoin'in tarihsel teknik görünüme göre dip fiyat seviyelerine önemli ölçüde yaklaştığını savundu ve güncel fiyat seviyelerinin uzun vadeli yatırımcılar adına oldukça önemli olduğuna yönelik düşüncelerini paylaştı. Ayrıca kripto para piyasasının aylardır güçlü bir düşüş ivmesi yakaladığının altını çizen analist, Bitcoin'de aşırı satış seviyelerine ulaşıldığını da ifadelerine ekledi.

Kripto Para Piyasası Yeni Haftaya Düşüş ile Başladı

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), dün akşam saatlerinde geçici bir yükseliş yaşasa da günün erken saatlerinde yönünü yeniden aşağı çevirdi ve 19.100 dolar seviyelerine kadar geriledi. Ethereum (ETH) ise kaydettiği son değer kayıpları ile birlikte 1.055 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde kaydettiği %1'e yakın bir düşüşün ardından 903 milyar dolara geriledi. Öte yandan kripto para piyasası, son haftalara kıyasla yeni haftaya düşük volatilite ile başladı. Coinglass verilerine göre son 24 saatte ortalama 55 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article