Analist İddialı: Solana Tabanlı Altcoin Temmuz Ayının Parlayan Yıldızı Olacak!

2 years ago 97

 Yakından takip edilen kripto para analisti Justin Bennett, bu ay yatırımcıların radarında olması gereken altcoin'i paylaştı.

Analist: STEPN'deki (GMT) Yükseliş, Devam Edecek!

Bennett, 102.000 Twitter takipçisine kullanıcıların yürüyüş veya koşu gibi fiziksel aktiviteler yaparken kripto para kazanmalarını sağlayan bir web3 yaşam tarzı uygulaması olan  STEPN'in (GMT) simetrik bir üçgen oluşturduğunu ve  büyük oranda fiyat artışı kaydedebileceğini söyledi. Analiste göre, GMT bu ay yakından izlenmesi gerekenlerden altcoin'lerden biri. Teknik model, GMT'de %40'lık bir artışa işaret ediyor. Takipçilerinin de fikrini alan analist, GMT fiyat hareketinin umut vaat ettiğini vurguladı. Analist, STEPN'in daha önce de bu modeli tekrarladığını vurgulayarak, rallinin kaçınılmaz olduğunu iddia etti.  STEPN son 24 saatte yaklaşık %21 arttı ve an itibariyle 1.11 dolardan işlem görüyor. Bennett'in grafiğine bakıldığında, GMT kritik direnç seviyelerini geçmeyi başarırsa, bir sonraki hedefler 1,28 dolar ve 1,65 dolar olabilir.

Yakın tarihli bir duyuruda STEPN, Nisan-Haziran ayları arasında platform ücretleri aracılığıyla 120 milyon doların üzerinde kar elde ettiğini ve bunların %5'inin token geri alımları ve yakımı için ayrılacağını söyledi. Kalan sermaye, ağın güvenliği artırmak, işlevselliği ve verimliliği artırmak için yeni işe alımlar ve markalı ürünler üretmek için kullanılacak. Ekonomist Alex Kruger de STEPN' hakkındaki görüşlerini paylaştı ve 140.600 Twitter takipçisine GMT'nin gücüne şaşırdığını söyledi. Ekonomiste göre, ekosistemdeki kullanıcı sayısının azalmasına rağmen, son dönemlerde fiyat ivme kazanıyor. GMT'nin bu kadar başarılı olması şaşırtıcı. Mart ayının başında piyasaya sürülen STEPN, Mayıs ayının sonunda başlayan çöküşe kadar büyük oranda değer kaydetti.

Projeden Kritik Açıklama Geldi!

 GMT fiyatları son 30 günde %22‘nin üzerinde arttı. Ancak altcoin, hala tüm zamanların en yüksek seviyesinden (ATH) %80 daha düşük fiyatta. Toplam piyasa değeri ise yaklaşık 517,4 milyon dolar. Proje tarafından yapılan açıklamada, teknik incelemede belirtilen ekonomik plana devam edeceklerini de belirttiler. GMT tokenlerinin ve spor ayakkabılarının, satın alma ve yakma programının bir parçası olacağı yine açıklamalara eklendi.

Ekip sözcüsü yaptığı açıklamada, son zamanlarda GMT’yi hedef alan Dağıtılmış Hizmet Reddi (DDoS) saldırılarında bir artış olduğunu da sözlerine ekledi. Ekibin, bu tür sorunları önlemek için sunucu ve hizmet kapasitesini artıracağı da yine açıklamada kendisine yer buldu

Read Entire Article