Analist, Kripto Para Yatırımcılarını Uyardı: Bitcoin (BTC), Bu Fiyat Seviyelerine Gerileyebilir mi?

2 years ago 89
Okuma Süresi: 2 Dakika

Sosyal medyada CryptoCap0_ kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile kripto para piyasasındaki güncel teknik görünümü değerlendirdi ve kritik fiyat seviyelerine işaret etti. Analist, piyasadaki düşüş ivmesinin devam edebileceğini dile getirerek Bitcoin’in 21.000 dolar ile 23.000 dolar seviyeleri arasına gerileyebileceğini belirtti ve kripto para yatırımcılarını uyardı.

Analist, Kritik Fiyat Seviyelerine İşaret Etti

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile piyasadaki güncel teknik görünümü değerlendiren ve kritik fiyat seviyelerine işaret eden analist, kripto para piyasasındaki düşüş ivmesinin devam edebileceğine yönelik düşüncelerini dile getirdi. Analist, Bitcoin’in halihazırda 30.000 dolar direncini aşamadığını ve ilerleyen haftalarda 21.000 dolar ile 23.000 dolar seviyeleri arasına gerileyebileceğini belirtti.

Lider kripto para birimi Bitcoin’in ilerleyen haftalarda 21.000-23.000 dolar seviyeleri arasına gerileyebileceğini dile getiren analist, bu düşüşün ardından ise kripto para piyasasında yeniden yükseliş yönlü bir ivmenin başlayabileceğini de ifadelerine ekledi.

Bitcoin (BTC), Kritik Fiyat Seviyelerinde İşlem Görmeye Devam Ediyor

Son haftalarda düşüş yönlü bir ivme yakalayan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 30.000 doların altına geriledi. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, Bitcoin’deki değer kayıpları ile birlikte düşüş hareketlerine hız kazandırdı. Ethereum (ETH) da hafta içerisinde kaydettiği düşüş hareketlerinin ardından 2.000 doların altına geriledi. Ayrıca kripto para birimlerinin toplam piyasa değerinde son haftalarda önemli bir düşüş kaydedildi. Coinglass verilerine göre ise kripto para piyasasındaki yüksek volatilitenin etkisiyle son haftalarda milyarlarca dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article