Analist, Kritik Destek ve Direnç Seviyelerine Dikkat Çekti: Bitcoin’deki Yükseliş İvmesi Devam Edecek mi?

2 years ago 164

Kripto para analisti Michaël van de Poppe, piyasanın son durumunu değerlendirerek Bitcoin‘deki güncel teknik görünüme dikkat çekti. Analist, kritik destek ve direnç seviyelerine işaret etti.

Analist, Güncel Teknik Görünümü Değerlendirdi

En sonki Youtube yayınında Bitcoin’deki güncel teknik görünümü değerlendiren analist, kritik fiyat seviyelerine işaret etti. Kripto para analisti Michaël van de Poppe, Bitcoin’in 39.700 dolar ile 37.600 dolar arasındaki destek bandını koruması gerektiğini, aksi durumda BTC‘nin 30.000 dolara varan yeni bir düşüş hareketi başlatabileceğini dile getirdi.

Analist, yükseliş ivmesinin devam etmesi durumunda takip edilebilecek fiyat seviyelerini de paylaştı. Kısa vadede 42.600 dolar fiyat seviyelerinin oldukça önemli olduğunu ifade eden analist, bu seviyenin aşılması durumunda ise bir sonraki takip edilebilecek seviyenin 46.000 dolar fiyat seviyeleri olduğunu belirtti.

Bitcoin, 42.350 Dolar Fiyat Seviyelerine İğne Attı

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), gün içerisinde 42.350 dolar fiyat seviyelerine iğne atmasının ardından kaydettiği son fiyat hareketleri ile birlikte 41.700 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Bitcoin’in son günlerde kaydettiği değer artışları da kripto para piyasasının yukarı yönlü bir ivme yakalamasına neden oldu. Ethereum (ETH) 3.000 dolar fiyat seviyelerine önemli ölçüde yaklaşırken, kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise 1,96 trilyon dolara ulaştı.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article