Analist, Kritik Fiyat Seviyelerine İşaret Etti: Bitcoin (BTC), Piyasaya Nasıl Bir Yön Çizecek?

2 years ago 112

Kripto para analisti Michaël van de Poppe, lider kripto para birimi Bitcoin’deki (BTC) güncel teknik görünümü değerlendirdi ve kritik fiyat seviyelerine işaret etti. Analist, Bitcoin adına kısa vadede sırasıyla 42.300 dolar ve 46.000 dolar direnç seviyelerinin oldukça kritik bir öneme sahip olduğunu ve 46.000 dolar seviyelerinin aşılması durumunda ise yeniden 50.000 dolar seviyelerinin test edilebileceğini ifade etti.

Kripto Para Analisti, Güncel Teknik Görünümü Değerlendirdi

Analist Michaël van de Poppe, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile lider kripto para birimindeki güncel teknik görünümü değerlendirdi ve BTC adına kısa vadede kritik fiyat seviyelerine işaret etti. Teknik görünümün Bitcoin adına yükseliş sinyalleri verdiğini ifade eden analist, lider kripto para birimi adına 42.300 dolar ve 46.000 dolar direnç seviyelerinin kısa vadede önemli olduğunu dile getirdi. Ayrıca kripto para analisti, Bitcoin’de 46.000 dolar fiyat seviyelerinin aşılması ile birlikte de değer artışlarının hız kazanabileceğini ve 50.000 dolar seviyelerinin yeniden test edilebileceğini de ifadelerine ekledi.

Bitcoin (BTC), Kritik Fiyat Seviyelerine Geriledi

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde 43.000 dolar fiyat seviyelerine önemli ölçüde yaklaşmasının hemen ardından 40.000 dolar fiyat seviyelerine geri çekildi. Kaydettiği son volatilitesi yüksek fiyat hareketlerinin ardından ise Bitcoin, 40.700 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Ethereum (ETH), kaydettiği son düşüş hareketleri ile birlikte 3.015 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, yeniden 2 trilyon  doların altına geriledi. Ayrıca piyasadaki yüksek volatilite, son 24 saatlik zaman diliminde 300 milyon dolarlık short ve long pozisyon da tasfiye olmasına neden oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article