Analist, Kritik Fiyat Seviyelerine İşaret Etti: Bitcoin, Yakın Vadede Yeniden Güçlü Bir Ralli Başlatabilir mi?

2 years ago 101

Sosyal medyada "Kaleo" kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda piyasadaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaştı ve güncel teknik görünümü değerlendirdi. Analist kripto para piyasasında aylardır devam eden düşüşün yakın zamanda sona erebileceğini ve Bitcoin'in ilerleyen aylarda 30.000 dolar seviyelerine varan bir yükseliş kaydedebileceğini ifade etti.

Analist, Kritik Seviyelere İşaret Etti

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile piyasadaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaşan kripto para analisti, güncel teknik görünümü değerlendirdi ve kritik fiyat seviyelerine işaret etti. Analist, Bitcoin'in yakın vadede 20.000 dolar seviyelerinin üzerinde kalabilmesinin oldukça önemli olduğunu ifade ederken, 20.000 dolar seviyelerinin korunması durumunda BTC'nin ilerleyen aylarda yükseliş yönlü bir ivme yakalayabileceğini öne sürdü.

Lider kripto para birimi Bitcoin'in ilerleyen birkaç ay içerisinde sırasıyla 28.000 dolar ile 30.000 dolar seviyelerine varan bir yükseliş hareketi başlatabileceğini öne süren analist, bu yükselişin büyük bir boğa sezonunun başlangıcı olmayacağına, yalnızca geçici bir yükseliş olacağına yönelik düşüncelerini de ifadelerine ekledi.

Bitcoin (BTC), Yeni Haftaya Yükseliş ile Başladı

Yeni haftaya yükseliş ile başlayan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 22.200 dolar seviyelerini aştı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, değer artışlarına hız kazandırdı. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer artışları ile birlikte 1.455 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para piyasasının toplam değeri, yeniden 1 trilyon doları aştı. Öte yandan piyasadaki volatilite de önemli ölçüde artış gösterdi. Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama 300 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article