Analist, Kritik Fiyat Seviyelerine İşaret Etti: Ethereum (ETH) ve Solana (SOL) Güncel Teknik Görünüm!

2 years ago 98

Sosyal medyada "DonAlt" kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarında piyasadaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaştı. Analist, Ethereum (ETH) ve Solana (SOL) adına kısa vadeli kritik fiyat seviyelerine işaret etti ve güncel teknik görünümü değerlendirdi.

Analist, Kritik Fiyat Seviyelerine İşaret Etti

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarında piyasadaki son durumu değerlendiren analist, Ethereum (ETH) ve Solana (SOL) adına kısa vadeli teknik görünümü değerlendirdi. Analist, kripto para piyasasındaki yükselişin yakın vadede devam etmesi durumunda 1.800 dolar seviyelerinin ETH adına oldukça önemli olduğunu ve bu seviyelerin aşılması ile ETH'nin yükseliş yönlü bir ivme yakalayabileceğini öne sürdü. Analiste göre ETH'nin 1.800 doları aşması ile birlikte sırasıyla 2.200 dolar ve 2.600 dolar seviyeleri yakın vadede oldukça kritik bir rol oyanayacak.

Öte yandan Solana (SOL) adına da güncel teknik görünümü değerlendiren analist, Twitter hesabından paylaştığı analiz ile kritik destek ve direnç seviyelerine işaret etti. Analist, kripto para piyasasındaki yükseliş ivmesinin devam etmesi durumunda Solana'nın güçlü bir geri dönüş yapabileceğine ve bu zaman dilimi içerisinde 80 dolar seviyelerine varan bir yükseliş hareketi başlatabileceğine yönelik düşüncelerini paylaştı.

Kripto Para Piyasası Düşüşe Geçti

Hafta içerisinde yükseliş yönlü bir ivme yakalayan kripto para piyasası, Tesla'nın Bitcoin satışı haberi ile dün akşam saatlerinde yeniden düşüşe geçti. Bitcoin (BTC), 22.900 dolar seviyelerine gerilerken, Ethereum (ETH) ise kaydettiği son değer kayıplarının ardından 1.485 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Piyasadaki volatilite de önemli ölçüde artış gösterdi. Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama 350 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu. Öte yandan kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise 1,06 trilyon dolara geriledi.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdılarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article