Analist, Kritik Seviyelere Dikkat Çekti: Kripto Para Piyasasındaki Düşüş İvmesi Devam Edecek mi?

2 years ago 110

Twitter’da “CredibleCrypto” kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, piyasadaki son durumuna dikkat çekerek Bitcoin’deki güncel teknik görünümü değerlendirdi. Analist, lider kripto para biriminin ilerleyen haftalarda 50.000 dolar fiyat seviyelerine varan yükseliş hareketlerine başlayabileceğini savundu.

Piyasadaki Düşüş İvmesi Devam Ediyor

Geçen hafta birçok kez 45.000 dolar direncinden reddedilerek aşağı yönlü bir ivme kazanan Bitcoin (BTC), son günlerde düşüş hareketlerine hız kazandırarak 37.500 dolar fiyat seviyelerine kadar geriledi. Bitcoin’deki bu değer kaybı, piyasadaki çoğu altcoin’in çeşitli oranlarda değer kaybetmesine neden oldu. Ethereum (ETH), kaydettiği son düşüş hareketlerinin ardından 2.500 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Fantom (FTM) ise yaklaşık %20’lik bir düşüş hareketi kaydederek piyasa değeri yüksek kripto para birimleri arasında son 24 saatlik zaman diliminde en yüksek oranlarda değer kaybeden altcoin’ler arasında yer aldı.

Kripto Para Piyasası, Analiste Göre Yeniden Yükselişe Geçecek

Analist, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile Bitcoin’deki son durumu değerlendirdi. BTC‘nin 38.000-42.000 dolar fiyat bandına geri çekilmesinin sağlıklı bir düzeltme hareketi olduğunu savunan analist, tarihsel fiyat hareketlerine de dikkat çekti. Kripto para analisti, Bitcoin’in yakın zamanda 45.000 dolar direncine varan yukarı yönlü ataklar kaydetmesinin 29.000-32.000 dolar destek bandının kaybedilmesi riskini önemli ölçüde azalttığını ve teknik görünümün Bitcoin’in yakın zamanda yükseliş hareketlerine devam edebileceğine işaret ettiğini savundu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article