Analist, Kritik Seviyelere İşaret Etti: Ethereum’daki (ETH) Güncel Teknik Görünüm!

2 years ago 126

Kripto para analisti Nicholas Merten, piyasadaki son durumu ve Ethereum’daki (ETH) güncel teknik görünümü değerlendirdi. Analist, ETH/BTC paritesindeki teknik görünümün yükseliş sinyali verdiğini ve paritedeki  güncel 0.06618 seviyelerinin ETH adına kısa vadede oldukça önemli olduğunu dile getirdi.

Analist, ETH/BTC Paritesindeki Kritik Seviyelere Dikkat Çekti

Yeni Youtube yayınında piyasadaki son durumu değerlendiren kripto para analisti, ETH/BTC paritesindeki kritik seviyelere dikkat çekerek Ethereum’daki güncel teknik görünüme işaret etti. Analist, piyasanın son günlerde konsolide olmaya başladığını ve ETH’nin belirli fiyat aralıkları içerisinde yatay seyretmeye başladığını dile getirdi. Ancak ETH/BTC paritesinin bir yükseliş sinyali verdiğini ifade eden analist, piyasanın yeniden güçlü bir yükseliş ivmesi yakalaması durumunda, sene içerisinde ETH’nin BTC paritesinde 0,16 seviyelerine varan bir yükseliş hareketi başlatabileceğini savundu.

Piyasada Son Durum

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son 1 haftalık zaman diliminde 38.000 dolar ila 40.000 dolar fiyat seviyeleri arasında konsolide olmaya başladı. Son günlerde gerçekleştirdiği yukarı yönlü atak girişimlerine karşın BTC, 40.000 dolar bandını aşamayarak yeniden 38.300 dolar fiyat seviyelerine geri çekildi. Ethereum (ETH) ise kaydettiği son fiyat hareketlerinin ardından 2.530 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Piyasadaki çoğu altcoin, yönünü yeniden aşağı çevirdi ve son 24 saatlik zaman diliminde çeşitli oranlarda değer kaybetti. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise 1,78 trilyon dolara geriledi.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article