Analist, Loopring’deki Son Durumu Değerlendirdi: LRC’deki Yükseliş İvmesi Devam Edecek mi?

2 years ago 123

Kripto para analisti Kevin Svenson, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımında piyasadaki güncel teknik görünümü ve Loopering’teki (LRC) yükseliş ivmesini değerlendirdi. Analist, piyasanın güçlü bir yükseliş ivmesi yakalaması durumunda LRC’nin 2022 yılında oldukça yüksek bir fiyat performans sergileyebileceğini savundu.

Analist, LRC’deki Yükseliş Potansiyeline İşaret Etti

Kripto para analisti, Loopring hakkındaki olumlu düşüncelerini dile getirerek piyasanın toparlanması durumunda LRC’nin oldukça yüksek bir fiyat performansı sergileyebileceğini ifade etti. Analist, proje ekibinin attığı önemli adımlara işaret etti ve LRC’nin ilerleyen aylardaki olası fiyat performansı ile ilgili birtakım iddialarda bulundu. Piyasanın güçlü bir yükseliş ivmesi kazanması durumunda LRC’nin oldukça yüksek bir fiyat performansı kaydedeceğini savunan analist, LRC‘nin 2022 yılında en yüksek oranlı değer artışı kaydeden kripto para birimleri arasında yer alabileceğini de sözlerine ekledi.

LRC’deki Yükseliş İvmesi

Loopring, dün öğlen saatlerinde resmi Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımında, GameStop NFT pazar yerinin beta sürümünün Loopring L2 üzerinde başlatıldığını duyurdu. Haberin durulması ile birlikte LRC, güçlü bir yükseliş ivmesi yakaladı. LRC, saatler içerisinde %40’a yakın bir değer artışı yaşadı ve 1,21 dolar fiyat seviyelerine ulaştı. Kaydettiği son fiyat hareketleri ile de bir miktar geri çekilen LRC, 1,12 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article