Analist Luna Coin İçin Bombayı Patlattı: Eninde Sonunda Dibi Görecek!

2 years ago 81

Kripto para dünyasının önlenemez düşüşünün en büyük aktörlerinden birisi olan Luna için haberler birbiri ardına geliyor. Do Kwon’un kaçışı ile ilgili yeni haberler sürekli olarak önümüze gelirken analistler ve yorumcular da coin hakkında yorum yapmaktan çekinmiyorlar.

Analist Ne Diyor?

Kripto para analisti ve yatırımcısı Altcoin Sherpa, 183.500 takipçisine, feshedilen Luna ağının token’ı olan Luna Traditional'ın (LUNC) yok olmaya hazır bir bomba olduğunu tweetledi.

27 Eylül 2022 tarihinde attığı tweet ise şu şekildeydi:

LUNC Hâlâ büyük bir shitcoin, ben olsam yalnızca .50 ve .618 seviyelerinde uzun pozisyon alırdım. Potansiyel şortlar için daha yükseğe bakın; bu eninde sonunda dibi görecek. Bunu uzun vadeli IMO için satın almayın.

Kripto para yatırımcısı ve analisti, aktif olarak işlem gören bu kripto para birimi için önemli bir değer düşüşü öngörüyor.

Ayrıca şu sözleri ekledi:

LUNC'u yalnızca kısa vadede, ideal olarak 0,5 (%50) ve 0,618 (%61,8) önemli Fibonacci seviyeleri arasına düşerse satın alabilirsiniz.

Açıklamanın Etkileri Nasıl Oldu?

Kripto para piyasasının hareketliliği artıyor olsa da, bu tweet küresel borsalarda LUNC'a olan talebin artmasına neden oldu. Bu yazının yazıldığı sırada, LUNC'un 24 saatlik işlem hacmi yaklaşık 745 milyon dolardı.

Bazı analistler tarafından LUNC'un yıl sonuna kadar 1,5 milyar dolarlık bir değere ulaşacağı öngörülüyor. Sherpa'nın tahmini bu durumda temelsiz olabilir, ancak büyük bir fiyat artışı potansiyeli kripto varlıklar üzerine önemli bir ilgi uyandırdı.

Altcoin ile iglili Sherpa'dan gelen düşündürücü açıklama, feshedilen Luna ağının yaratıcısı Do Kwon'un polis tarafından arandığı şu son dönem ile aynı zamana denk geldi. Yakın tarihli bir rapora göre, Güney Koreli savcılar adına Interpol, Kwon için dünya çapında aranan kişiler bildiriminde bulundu.

Ancak Do Kwon, kendisine ve şirketine karşı yürütülen soruşturmanın siyasi bir hal aldığını söyleyerek tüm suçlamaları reddetti. Şirket temsilcileri de savcıları adaletsizlikle ve Kore yasaları tarafından sağlanan temel hakları korumayı reddetmekle suçladı.

 Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article