Analist Masterdcard Ortaklığı Sonrası SAND İçin Haziran Hedefini Açıkladı

2 years ago 92

Kripto para piyasası sert bir düzeltme yaşarken, analistler uzun vadede Bitcoin (BTC) ve altcoin'lerin yeniden ivme kazanabileceği konusunda iyimser görünüyor.

Mastercard Ortaklığı, Önemli Bir Katalizör

 2021 yılının ikinci yarısından itibaren kripto para sektörüne damga vuran projeler metaverse projeleri oldu. Decentraland’den sonra en çok dikkat çeken proje  olan The Sandbox, yatırımcıların odak noktası haline geldi. The Sandbox; blockchain teknolojisini, DeFi'yi ve NFT'leri üç boyutlu bir metaverse ekossiteminde birleştiren bir oyna-kazan oyunudur. Proje, 2021'in Kasım ayında Japon mobil devi SoftBank liderliğinde yatırımcılardan 93 milyon USD fon toplamayı başardı. Aynı zamanda oyun, aralarında ünlü oyun şirketi Atari, CryptoKitties, The Walking Dead ve hip-hop yıldızı Snoop Dogg'un da yer aldığı 50'den fazla iş ortaklığını hayata geçirdi.

 Proje, popülaritesi açısından patlama yaptı ve sonuç olarak, özellikle geçen yıl SAND değer kazandı. Bununla birlikte, ödeme devi Mastercard kısa süre önce The Sandbox ile ortaklığını duyurdu. 9 Haziran’da yayımlanan blog yazısında, şirketin başkan yardımcısı Raj Dhamodharan, NFT ticaretini etkin hale getirmek için Immutable X, Candy Digital, The Sandbox, Mintable, Spring, Nifty Gateway ve MoonPay ile ortaklık kurduklarını söyledi. Invezz analistlerinden Milko Trajcevski'ye göre, bu ortaklık SAND fiyatı için önemli bir katalizör görevi görebilir. Mastercard, yakın zamanda piyasaya sürülen NFT platformunda nakit ödemeleri desteklemek için Coinbase ile birlikte zaten çalışıyor. Metaverse sektörü giderek büyüyor. Bir yatırım bankacılığı şirketi olan Citibank, birçok değişken faktörü göz önünde bulundurarak metaverse sektörününe dair çarpıcı bir rapor yayınladı. Citibank metaverse sektörünün 2030 yılına kadar 8 trilyon dolar ile 13 trilyon dolar arasında büyüyebileceğini tahmin ediyor. Metaverse kullanıcılarının sayısı ise beş milyara ulaşabilir.

 SAND, İvme Kazanabilir

The Sandbox (SAND), an itibariyle 0,82705 dolardan işlem görüyor. Analist, ilk olarak SAND için kısa vadede bir fiyat tahmini yapmak amacıyla tüm zamanların en yüksek seviyesi ve Mayıs ayının performansını gözden geçiriyor. SAND,  8,40 dolar ile 25 Kasım 2021'de zirveye ulaştı. Geçen ay, altcoin, 2.4342 dolar ile 5 Mayıs'ta zirvedeydi.

Mayıs'ta, SAND'in en düşük değer noktası 1,0524 dolar ile 12 Mayıs'ta idi. Burada SAND'in değerinin  %56 düştüğünü görebiliriz. Bu verileri akılda tutarak, kripto para piyasasındaki sert düzeltme devam ederken analist, SAND'in, Haziran sonuna kadar 1.2 dolara yükselebileceğini ve dipten alım fırsatı sunduğunu söylüyor.

Read Entire Article