Analist Olası Bir Kırılımla Büyük Çıkış Yapabilecek 2 Altcoin’i Paylaştı

2 years ago 98

Popüler anonim kripto para analisti Rekt Capital, son bülteninde gelebilecek kırılımlarla büyük çıkış yapmasını beklediği iki altcoin'i paylaştı. Analistin listesindeki altcoin'ler Elrond (EGLD) ve Chainlink (LINK).

Elrond

Anonim kripto para analisti Rekt Capital, Twitter'daki 320 binden fazla takipçisine, yapacağı bir kırılımla büyük çıkış yapacak ilk altcoin olarak Elrond'ın yerel varlığı EGLD'yi işaret etti. Analist, EGLD için yaptığı analizde "EGLD, 2021 ortalarında siyah seviyeden güçlü bir şekilde toparlandı, ancak bu ay, direnç olarak görülebilecek söz konusu seviyenin altında geziniyor. Bu seviyeden red yiyecek olursa EGLD turuncu seviyeye düşer. Ancak, siyahı destek olarak geri alacak olursa EGLD yeşil seviyeye yükselir." notunu düştü ve aşağıdaki grafiği paylaştı.

Rekt Capital'in yukarı yönlü yükseliş senaryosunun gerçekleşmesi halinde, EGLD 53,05 doların üzerinde kalarak aylık mum kapanışı yapması halinde 85,44 dolara yürüyebilir. Böyle bir hareket fiyatın yüzde 60'dan fazla  yükselmesi anlamına geliyor. 85,44 doların kırılımı halinde ise altcoin'in fiyatı 190,13 dolara doğru hareket edebilir.

Chainlink

Rekt Capital'in radarındaki ikinci altcoin ise Chainlink (LINK). Analist,  "Düşen alıcı hacmi, yükseliş trendindeki zayıflıktan önce geldi ve düşen satış hacmi, satıcı ivmesinden yavaşlamadan önce gelecek. Bununla birlikte, satıcı ivmesindeki bu yavaşlama biraz zaman alabilir ve şu anda yüzde 90'lık düşüş yapan LINK, gelecekte destek için yeşil bölgeyi tekrar ziyaret edebilir. Ancak şu anda, önümüzdeki siyah seviye bir kez daha test edilebilir ve dirence dönüşebilir." notu ile aşağıdaki grafiği paylaştı.

Analistin grafiğine bakıldığında, LINK, mevcut seviyelerden 7,79 dolara kadar bir düşüşün yeniden testini (re-test) yapabilir ve oradan 4,50 dolara kadar gerileyebilir. Böyle bir re-test yapmadan fiyatın direkt 4,50 dolara düşmesi durumunda ise oradan 7,79 dolara doğru bir test gelebilir. 7,79 doların geçilmesi durumunda ise altcoin için ilk hedef 10-12 dolar seviyeleri. Bu da fiyatın en az yüzde 50 yükselebileceği yapabileceği anlamına geliyor. LINK'in 7,79 doları geçmesi halinde ise hedef 14 dolar ila 17 dolar aralığı olacak.

Read Entire Article