Analist, Piyasadaki Son Durumu Değerlendirdi: “Bitcoin’de Bu Seviyeler, Yakın Vadede Kritik!”

2 years ago 84

Sosyal medyada "Dave the Wave" kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile piyasadaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaştı ve güncel teknik görünümü değerlendirdi. Analist, güncel teknik görünümün lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) adına yükseliş sinyalleri verdiğini öne sürdü. Analiste göre Bitcoin (BTC), 24.400 dolar direncini aşması ile birlike değer artışlarına hız kazandırabilir.

Analist, Kritik Fiyat Seviyelerine İşaret Etti

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile piyasadaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaşan ve güncel teknik görünümü değerlendiren kripto para analisti, güncel teknik görünümün lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) adına yükseliş sinyalleri verdiğini öne sürdü. Analist, aylar süren güçlü düşüş ivmesinin ardından kripto para piyasasında son haftalardaki yükseliş eğiliminin devam edebileceğini savundu. Yakın vadede 24.400 dolar direncinin BTC adına kritik bir öneme sahip olabileceğini ifade eden kripto para analisti, Bitcoin'in bu direnci aşması ile birlikte değer artışlarına hız kazandırabileceğine ve kripto para piyasasının yeniden yükseliş yönlü bir ivme yakalayabileceğine yönelik düşüncelerini de ifadelerine ekledi.

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Güne yükseliş ile başlayan Bitcoin (BTC), kaydettiği son değer artışlarının ardından 24.350 doları aştı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, Bitcoin'deki yükselişin de etkisiyle son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde çeşitli oranlarda değer artışları kaydetti. Ethereum (ETH), günün erken saatlerinde 1.940 doları aşarken, kripto para piyasasının toplam değeri ise 1,21 trilyon dolara ulaştı. Öte yandan Coinglass verilerine göre ise kripto para piyasasında, son 24 saatte yaklaşık 150 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article