Analist, “Ralli” Vurgusu Yaptı ve Bu İki Altcoin’e İşaret Etti!

2 years ago 118
AVAX ve Bu 3 Altcoin Ralli Hazırlığında! Ünlü Analist Bu Seviyeleri Bekliyor

Twitter’da “Cantering Clark” kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile piyasanın yükseliş eğilimini devam ettirmesi durumunda ralli hazırlığında olduğunu düşündüğü iki altcoin’e dikkat çekti. Analist, ONE ve FTM’nin teknik görünümde güçlü yükseliş sinyalleri verdiğini savundu.

Analist, İki Altcoin’e İşaret Etti

Kripto para analisti, ilk olarak Fantom’a (FTM) dikkat çekti. Fantom’un FTM/BTC paritesinde 0.000045 direncini aştığını belirten analist, piyasadaki yukarı yönlü ivmenin devam etmesi durumunda teknik görünümün güçlü bir yükselişe işaret ettiğini söyledi.

Analist, ikinci olarak da Harmony’ye (ONE) işaret etti. ONE’daki güncel teknik görünümün FTM’ye oldukça benzediğini ifade eden kripto para analisti, ONE’da yüksek oranlı değer artışlarının kaydedilebileceğini savundu.

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), bir kez daha 45.000 dolar direncinden reddedildi ve 43.500 dolar destek bandına geri çekildi. Ethereum (ETH) ise kaydettiği düşük oranlı değer kayıplarının ardından henüz 3.000 dolar fiyat seviyelerinin üzerinde kalıcı olamadı ve 2.900 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. LUNA ise kaydettiği değer artışları ile son günlerde kripto para piyasasında öne çıkanlar altcoin’lerden biri oldu ve piyasa değeri sıralamasında birçok kripto para birimini geride bırakarak 7. sıraya yerleşti. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise bir miktar geri çekilse de CoinGecko verilerine göre, güncel durumda 2 trilyon doların üzerinde kalmayı başardı.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article