Analist, “Ralli” Vurgusu Yaptı ve Bu İki Kripto Para Birimine İşaret Etti!

2 years ago 94

Pantera Capital, Beklenen Kripto Rallisini İşaret Etti! Büyük Ralli İçin Tarih Verdi

Sosyal medyada "DonAlt" kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, Twitter yaptığı paylaşımlarında piyasadaki son durumu değerlendirdi ve iki kripto para birimi adına yükseliş beklentisini ifade etti. Analist, Ethereum (ETH) ve Solana (SOL) adına aylık kapanışların oldukça kritik olduğunu vurguladı ve ilerleyen aylar adına yeni bir ralli beklentisi olduğuna yönelik düşüncelerini paylaştı.

Analist, Bu İki Kripto Para Birimine İşaret Etti

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile kripto para piyasasındaki son durumu değerlendiren analist, Ethereum (ETH) ve Solana (SOL) adına aylık kapanışların oldukça önemli olduğunu ifade etti ve bu iki kripto para biriminin ilerleyen aylarda yeni bir ralli başlatabileceğine yönelik düşüncelerini paylaştı.

Kripto para analisti, yakın vadeli zaman dilimi içerisinde kritik destek seviyelerinin korunması gerektiğini ifade ederken, kripto para piyasasının yeniden yükseliş yönlü bir ivme yakalaması durumunda ETH adına ilerleyen aylarda %80'lik bir yükseliş hareketinin söz konusu olabileceğini belirtti. Ayrıca analist, ETH/BTC paritesindeki kritik seviyelere de dikkat çekti ve ETH'nin Haziran ayını 0,058 seviyelerinde kapatması gerektiğini de ifadelerine ekledi.

Ayrıca Solana adına da yükseliş beklentisi paylaşan kripto para analisti, piyasanın yeniden yükselişe geçmesi ile birlikte SOL adına ilerleyen aylarda ortalama %100'lük bir değer artışı beklentisi olduğunu ve yakın vadede 100 dolar fiyat seviyelerinin takip edilebileceğini dile getirdi.

Kripto Para Piyasası, Yeni Haftaya Düşüş ile Başladı

Geçen hafta yükseliş yönlü bir ivme yakalayan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 21.775 dolar seviyelerinden reddedilmesi ile birlikte dün öğlen saatlerinden bu yana kaydettiği düşüş yönlü fiyat hareketlerinin ardından 21.195 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, yeni haftaya düşüş ile başlarken, kripto para piyasasının toplam değeri ise 996 milyar dolara geriledi. Ethereum (ETH) ise kaydettiği son değer kayıplarının ardından 1.217 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article