Analist Şaşırttı: Bu Altcoin Ethereum’dan Daha İyi Performans Sergileyecek!

2 years ago 92

 Kripto para piyasası yine endişe veren bir tablo çizerken, popüler bir analist 2 altcoin projesini yakından izlediğini açıkladı.

Cardano'da (ADA) Ralli İçin Geri Sayım Başladı

Yeni bir strateji oturumunda, önde gelen podcast programı InvestAnswers'ın sunucusu  443.000 YouTube abonesine, bu günlerde en iyi akıllı sözleşme platformu Ethereum (ETH) ve  merkeziyetsiz blok zinciri protokolü Cardano'yu (ADA) yakından izlediğini söylüyor. ADA'nın Ethereum'dan daha iyi bir performans sergileyebileceğini iddia eden analist ilginç veriler ortaya koyuyor. Analiste göre, Birleştirme güncellemesinin yarattığı heyecan sonrası ETH, ivme kaybetmeye başladı. Bu grafikteki taban seviyenin 0.00025 olabileceğini syleyen analist, Cardano'nun henüz beklenen rallisine başlamadığını vurguladı. Analist, Cardano'nun Haziran ayındaki ilk lansman tarihinden yakın zamanda ertelenen ve  yaklaşmakta olan Vasil Hard Fork'un bu süreçte önemmli bir rol oynacağını ifade etti. Analiste göre, Cardano için hard fork başarılı olursa ve benimseme oranı artarsa, ADA kesinlikle ETH'den daha iyi performans sergileyecek.

Cardano %3 düşüşle an itibariyle 0,54 dolardan işlem görüyor., Ethereum da % 2 düşüşle  1.860 dolardan işlem görüyor. ADA/ETH işlem çifti, 0,00029 ETH (0,54 dolar) seviyesinde bulunuyor.  Bitcoin'in (BTC) ayı döngüsünde dibine vurup vurmadığını ölçmek için Puell Multiple indikatörünü kullanan analist çarpıcı açıklamalarda bulundu. Metrik, BTC'nin günlük ihraç değerinin, 365 günlük hareketli ortalamasına bölünmesiyle belirlenir. Uzman, 2015, 2019 ve 2020'deki ayı piyasalarında Bitcoin'de dip seviyeyi gösteren bir grafik paylaştı. Bu metrikte mavi rengin taban sevyeye işaret ettiğini vurgulayan analist, geçmişte de güvenilir veriler elde etiğinini ortaya koydu. Analiste göre, Bitcoin dip seviyesine ulaştı ve uzun vadede ivme kazanacak.

Cardano’ya Yönelik En Büyük Eleştiri..!

Cardano projesi, başlangıcından bu yana, projeyi tanımlamak için kullanılan “Hayalet Zincir” gibi birçok tartışmalı isimle yoğun bir incelemeye tabi tutuldu. En büyük hayal kırıklığı, blok zincirinin geliştirme ekibinin nispeten yavaş olduğu düşünülen önemli yükseltmeleri gerçekleştirme hızından kaynaklanıyor. Ancak, Hoskinson ve diğer Cardano geliştiricileri, yatırımcıları korumak amacıyla ölçülü ve dikkatli bir yaklaşım izlemeye devam ettikleri için bu eleştirilere aldırış etmiyorlar. Hoskinson, Cardano’nun geçmişte diğer blockchain projeleri tarafından yapılan ve felaketle sonuçlanan benzer hataları yapmaktan kaçınmak için genellikle yavaş ve temkinli hareket ettiğini söyledi. Cardano’ya yönelik eleştiriler ne olursa olsun, ekip, uzmanlara göre ekosistem araştırmaya odaklı bir yaklaşım sunuyor.

Hoskinson, “Cardano‘nun kapasitesini artırmak ve uzun vadeli potansiyelini yerine getirmek için her zaman tanımlanmış, açıkça belirlenmiş bir yol haritası izledik” dedi. Cardano’nun Vasil Hard Fork’un lansmanı sürekli olarak ertelendi. Hoskinson, geliştirme ekibinin ve diğer projelerin, piyasaya sürülmeden önce hataları kontrol etmesine ve ilgili düzeltmeleri sağlamasına yardımcı olacağı için ertelemenin gerekli olduğunu söyledi.

Read Entire Article