Analist, Teknik Görünümü Değerlendirdi: Bitcoin, Kısa Vadede Yeniden Yükseliş İvmesi Yakalayabilecek mi?

2 years ago 129

Kripto analisti Michaël van de Poppe, yeni Youtube yayınında kripto para piyasasının güncel durumunu değerlendirdi. Analist, FED faiz kararlarının etkisinin azalması ile birlikte piyasadaki düşüş ivmesinin yakın zamanda bitebileceğini ve yeni bir yükseliş döneminin başlayabileceğine yönelik düşüncelerini dile getirdi.

Analist, Teknik Görünümü Değerlendirdi

Kripto analisti Michaël van de Poppe, yeni Youtube yayınında kripto para piyasasındaki güncel teknik görünümü değerlendirdi. Analist, son aylarda çoğu kripto para biriminin oldukça yüksek oranlarda değer kaybettiğini, ancak piyasadaki düşüş eğiliminin yakın vadede bitebileceğini dile getirdi.

FED faiz kararlarının etkisinin giderek azalacağına yönelik düşüncelerini ifade eden analist, bu bağlamda kripto para piyasasındaki düşüş ivmesinin tersine dönerek Bitcoin’in ilerleyen aylarda yükseliş yönlü bir ivme yakalayabileceğini savundu.

Kripto Para Piyasasında Son Durum

FED faiz kararı, dün saat 21.00’da açıklandı ve 50 baz puanlık faiz arttırımı yapıldı. Bitcoin (BTC), 50 baz puanlık faiz artışının hemen ardından yükselişe geçti ve yeniden yukarı yönlü fiyat hareketleri kaydetmeye başladı. Altcoin’lerin çoğu, Bitcoin’in 39.500 dolar fiyat seviyelerini aşması ile birlikte çift haneli değer artışları kaydetmeye başladı. Kaydettiği son yükseliş hareketlerinin ardından 2.930 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başlayan Ethereum (ETH), yeniden 3.000 dolar fiyat seviyelerine önemli ölçüde yaklaştı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise 1,9 trilyon dolara yükseldi.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article