Analist, Teknik Görünümü Değerlendirdi: Ethereum’da (ETH) Kritik Seviyeler!

2 years ago 96

Sosyal medyada "Rekt Capital" kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile piyasadaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaştı ve güncel teknik görünümü değerlendirdi. Analist, Ethereum (ETH) adına da yakın vadede kritik bir rol oynayabilecek fiyat seviyelerine işaret etti. Analiste göre piyasanın yakın vadede yeniden toparlanması durumunda ETH, 1.600 dolar ile 1.700 dolar bandını aşması ile birlikte güçlü bir yükseliş ivmesi yakalayabilir.

Analist, Güncel Teknik Görünümü Değerlendirdi

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile piyasadaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaşan kripto para analisti, teknik görünümü değerlendirdi ve güncel piyasa verilerine dikkat çekti. Öte yandan analist, yakın vadede ETH adına kritik bir öneme sahip olabilecek fiyat seviyelerine de işaret etti. Analist, kripto para piyasasının yeniden toparlanması ile birlikte ETH'nin yakın vadede 1.600 dolar ile 1.700 dolar bandını aşmasının oldukça önemli olduğunu öne sürdü. Analiste göre ETH, yakın vadede bu seviyeleri aşması durumunda değer artışlarına hız kazandırabilir ve yeniden güçlü bir yükseliş ivmesi yakalayabilir.

Kripto Para Piyasası Düşüşte

Dün FED Başkanı Jerome Powell'ın enflasyon ile mücadele vurgusy yapması ve parasal sıkılaştırma politikalarının bir süre daha devam edeceğinin sinyalini net bir şekilde vermesi ile birlikte kripto para piyasası da keskin bir düşüş yaşadı. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), günün erken saatlerinde 20.000 dolar seviyelerinin altına geriledi. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer kayıplarının ardından 1.495 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para piyasasının toplam değeri, 1,01 trilyon dolara geriledi. Öte yandan piyasadaki volatilite de önemli ölçüde artış gösterdi. Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatte yaklaşık 400 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article