Analist Uyardı: Ethereum Ve Bu Üç Altcoinde Tehlike Çanları Çalıyor!

2 years ago 103

Önde gelen bir kripto para analisti Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB) ve diğer iki altcoin de yaşanan ralli hakkında görüşlerini takipçileriyle paylaştı.

Altcoinlerde Benzer Yapı

Uzman analist Altcoin Sherpa Twitter üzerinden 181.300 takipçisine Ethereum, Binance Coin, Near Protocol (NEAR) ve Cosmos’un (ATOM) piyasa yapılarının benzer göründüğünü ve hepsinin bir düzeltme hamlesi hazırlığında olduğunu öne sürerek açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Bu altcoin çizelgelerinin çoğu benzer bir yapıya sahip. Bence yukarı yönlü hareket, bu noktadan sonra oldukça sınırlı. Ayrıca altcoinlerin sonraki hareketleri lider Ethereum'a bağlı olacak. Fincan kulp veya çift dip formasyonuna dikkat edin.

Altcoin Sherpa takipçileriyle paylaştığı grafiklerde, Ethereum'un muhtemelen 2.160 dolar seviyesinde bir direnç bölgesiyle karşı karşıya kalacağını öne sürdü. Yazı kaleme alındığında lider akıllı sözleşme platformu Ethereum 1.981 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Binance Coin

Ethereum tahminlerinin ardından dünya devi kripto para borsası Binance'in tokeni Binance Coin'i ele alan kripto para stratejisti, 200 günlük üstel hareketli ortalamanın (EMA) direnç görevi görmesi nedeniyle BNB'nin mevcut seviyelerde bir süre yatay seyirde devam edebileceğini belirtti. Yazı kaleme alındığında BNB hala 200 günlük EMA'nın altında ve 324,33 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Near Protocol

Kripto para analisti daha sonrasında Near Protocol hakkında çeşitli değerlendirmelerde bulundu. Altcoin Sherpa açıklamalarında akıllı sözleşme platformu olan NEAR’ın büyük olasılıkla 6.09 dolar seviyesinde bir direnç bölgesiyle karşılaşacağını öne sürdü. Yazı kaleme alındığında NEAR son 24 saat içerisinde yaklaşık %2 oranında bir düşüş yaşayarak 5.77 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Uzman analist Altcoin Sherpa son olarak blockchain’ler arası bağlantı sağlamayı amaçlayan bir proje olan Cosmos’u ele alıyor. Altcoin Sherpa'ya göre ATOM, 12.50 dolar seviyesinde önemli bir dirençle karşılaşacak. Yazı kaleme alındığında ATOM son 24 saatte %1.92 oranında düşüşle 11.77 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Read Entire Article