Analist: Yatırım İçin Geç Değil! İşte Geleceğin Ethereum’u Olabilecek 2 Altcoin

2 years ago 90

Ünlü Analist, Orta Ölçekli Bu Altcoin'i İşaret Etti! Yüzde 400 Artış Bekliyor

 Kripto paralar, ayı piyasasında hayatta kalmaya çalışırken, analistler uzun vadede Bitcoin (BTC) ve altcoin'lere yönelik iyimserliğini koruyor. Nasadaq analistlerinden John Csizar'a göre 2 altcoin projesi, geleceğin Ethereum'u  (ETH) olmaya aday.

SOL: Analist, JPMorgan Raporuna Dikkat Çekiyor

Solana (SOL) fiyatının 260 doların üzerine çıktığı 2021'in sonlarında “bir sonraki” Ethereum olabileceğine dair güven aşıladıktan sonra yatırımcılar arasında hızla popüler olmayı başardı. Ancak, SOL, o zamandan beri önemli ölçüde değer kaybetti ve an itibariyle 30 doların altına işlem görüyor. Genel olarak kripto piyasası, 2022'de büyük darbe aldı. Fakat Solana, hala yaklaşık 13,5 milyar dolarlık bir piyasa değerini koruyor. Bu piyasada meydana gelen satışa rağmen, yatırımcı ilgisinin yüksek kaldığına işaret ediyor. Solana'nın geleceğin kripto para birimi olarak sık sık gündemde kalmasının nedenlerinden biri, geçmiş kanıtı kullanan tek büyük kripto para birimi blok zinciri olmasıdır. Tarih ispatı (PoH), Ethereum ve Bitcoin gibi kriptolar tarafından kullanılan iş kanıtı ve hisse kanıtı protokolü ile karşılaştırıldığında son derece hızlıdır ve ayrıca daha düşük ücretler sunar.

Ethereum, saniyede 15 ila 45 işlem yapma kapasitesine sahipken, SOL saniyede yaklaşık 50.000 işlem gerçekleştirebileceğini iddia ediyor. Bu, bir altcoin projesinin, Bitcoin ve Ethereum'u yakalaması ve hatta geçmesi için somut bir neden olabilir. Analist ayrıca, Solana'daki NFT ekosisteminin gün geçtikçe büyümesinin projeye ivme kazandıracağını iddia ediyor. JPMorgan Chase ve Bank of America gibi bankalar daha önceki raporlarında SOL'a övgüler yağdırdı. Şu anda Solana, ekosisteminde merkeziyetsiz borsalar, cüzdanlar ve diğer defi projeleri dahil olmak üzere 400'den fazla proje bulunuyor. Circle'ın USD Coin'i gibi stablecoin'ler de platformda yer alıyor. Düşük maliyeti ve ölçeklenebilirliği göz önüne alındığında, gelecek Solana için hala parlak olabilir.

Cardano: Ekosistem, Araştırma Odaklı!

Solana, Ethereum'dan daha hızlı ve daha ucuz olduğu için popülerlik kazanırken, Cardano çevresel açıdan daha sürdürülebilir bir alternatif olarak gündemde kalmayı başarıyor. Cardano aslında Ethereum'un yaratıcılarından biri olan Charles Hoskinson tarafından geliştirildi. Yönetici, Ethereum'un Cardano'dan daha eski teknoloji ve ilkelere dayandığını öne sürdü. Gerçekten de Cardano, daha hızlı, daha ucuz ve daha güvenli bir blok zinciri sağlamak için tasarlanan ilk hisse kanıtı kripto para olarak tasarlandı. Cardano'nun yaklaşımı, Ethereum'dan farklı olerak daha fazla araştırma yoğundur ve geliştirmenin her aşaması, uygulamadan önce hakemler tarafından gözden geçirilir ve kapsamlı bir şekilde test edilir.

Cardano, ekosistemi daha sürdürülebilir ve ölçeklenebilir hale getirmeye yardımcı olacak akıllı sözleşme yeteneklerini de başlatıyor. Bazı analistlerin tanımladığı gibi, Bitcoin Crypto 1.0, Ethereum Crypto 2.0 ve Cardano Crypto 3.0. Cardano aslında yaklaşık 30,5 milyar dolarlık mevcut piyasa değeriyle altıncı en büyük kripto para birimi konumunda. Diğer kripto paraların çoğu gibi, Cardano'nun fiyatı da değer kaybetti . Eylül 2021'de yaklaşık 3.10 dolara ulaştıktan sonra, Cardano an itibariyle 0,58 dolardan işlem görüyor.

Read Entire Article