Analist, Yatırımcıları Uyardı ve Bu Üç Altcoin’e İşaret Etti: İşte Kritik Fiyat Seviyeleri!

2 years ago 113
Piyasada Düşüş Sürüyor! Bitcoin 36.500 Doların Altına Geriledi! BTC ve Altcoin'lerde Son Durum Ne?

Altcoin Sherpa kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, Waves (WAVES), ApeCoin (APE) ve Zilliqa (ZIL) olmak üzere büyük ölçekli düzeltme hareketleri kaydedebileceğini düşündüğü bu üç altcoin’e dikkat çekti ve yatırımcıları uyardı.

Analiste Göre Bu Altcoin’ler Büyük Bir Düzeltme Hareketi Kaydedebilir

Analist, Twitter’dan yaptığı paylaşımlar ile son haftalarda yüksek oranlı değer artışları kaydeden ve teknik görünüme göre önemli geri çekilme sinyalleri veren altcoin’lere dikkat çekti. Waves adına kısa vadede bir düzeltme hareketinin söz konusu olabileceğini ifade eden analist, %30’u aşan bir değer kaybı ile WAVES‘in 20 dolar fiyat seviyelerine geri çekilebileceğini savundu.

Analist, ApeCoin’in de kısa vadede bir geri çekilme kaydedebileceğini savundu. APE‘nin yakın dönemde %20’ye yakın bir değer kaybı yaşayabileceğini belirten analist, düşüş hareketlerinin 8 dolar fiyat seviyelerine kadar devam edebileceğini de ifadelerine ekledi.

Son dönemlerde yüksek oranlı değer artışları yaşayan Zilliqa’nın (ZIL) kaydettiği yükseliş hareketlerine dikkat çeken analist, ZIL adına kısa vadede 0,11 dolar fiyat seviyelerine varan bir geri çekilmenin gerçekleşebileceğini savundu.

Bitcoin (BTC), Kritik Fiyat Seviyelerine Geriledi

Günün erken saatlerinde düşüş hareketlerine hız kazandırarak anlık olarak 44.500 dolar fiyat seviyelerine iğne atan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), kaydettiği son fiyat hareketlerinin ardından 45.300 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Bitcoin’deki bu değer kaybı, kripto para piyasasına da yeniden aşağı yönlü bir ivme kazandırdı. Ethereum (ETH), kaydettiği son düşüş hareketleri ile birlikte 3.350 dolar fiyat seviyelerine geri çekildi. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise CoinGecko verilerine göre 2,2,19 trilyon dolara geriledi.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article