Analist, Yatırımcıları Uyardı ve Solana (SOL) Adına Bu Fiyat Seviyelerine İşaret Etti!

2 years ago 93

Sosyal medyada "Altcoin Sherpa" kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile piyasadaki son durumu değerlendirdi. Analist, güncel teknik görünüme işaret etti ve Solana (SOL) adına yakın vadede kritik fiyat seviyelerine dikkat çekti.

Analist, Güncel Teknik Görünümü Değerlendirdi

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile piyasadaki son durumu değerlendiren analist, Solana (SOL) adına kısa vadede kritik bir rol oynayabilecek fiyat seviyelerine işaret etti. Analist kripto para piyasasındaki yükselişin yakın vadede devam etmesi durumunda Solana'nın 60 dolar seviyelerine varan bir yükseliş kaydedebileceğini ifade etse de teknik görünümün hala düşüş sinyalleri verdiğini öne sürdü.

Kripto para piyasasındaki yükselişin yakın vadede devam edebileceğini, ancak bu yükselişin ilerleyen aylar adına kalıcı olamayabileceğini savunan analist, Solana'nın 60 dolar seviyelerinde önemli bir direnç ile karşılaşabileceğini belirtti.

Kripto Para Piyasası, Güne Yükseliş ile Başladı

Güne yükseliş ile başlayan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), kaydettiği son değer artışları ile birlikte 23.000 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde yönünü yeniden yukarı çevirdi. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer artışlarının ardından 1.600 dolar seviyelerine önemli ölçüde yaklaştı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, 1,09 trilyon dolara ulaştı. Öte yandan Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatte ortalama 152 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Read Entire Article