Analist Yorumladı: BTC, SOL Ve APE İçin Tehlike Çanları MI Çalıyor ?

2 years ago 96

Popüler bir kripto para analisti Bitcoin (BTC) ve bazı altcoinler hakkında birtakım değerlendirmelerde bulundu.

Bitcoin Görüşü

Uzman kripto para analisti Altcoin Sherpa, Twitter üzerinden 180.500 takipçisine lider kripto para birimi Bitcoin’in bir konsolidasyon sürecinde olduğu ve yatırım yaparken oldukça dikkatli olunması konusunda uyararak açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Bu sefer farklı mı? Bilmiyorum. Her bir konsolidasyon, bu yıl Bitcoin için başka bir düşüşle sonuçlandı. Aynı durumun olacağını varsaymak muhtemelen en güvenli ve en ihtiyatlı yaklaşımdır.

Yazı kaleme alındığında Bitcoin 20.954 dolar seviyesinden işlem görüyor. Ayrıca BTC 20 Temmuz tarihinde kısa bir süreliğine 24.000 dolar seviyesini aştı ancak o zamandan beri istikrarlı bir şekilde düşüş yaşadı.

SOL Ve APE Tahmini

Uzman analist ardından Ethereum’a rakip olarak gösterilen akıllı sözleşme platformu olan Solana’yı (SOL) ele alıyor. Altcoin Sherpa kripto para biriminin son zamanlarda fiyatında bir zirveye ulaşılmasına rağmen, 4 saatlik üstel hareketli ortalamasının (EMA) yeni bir destek bölgesi oluşturmadan önce altcoinin yaklaşık 30-32 dolar seviyesine düşebileceğini ön görüyor. Kıdemli analist açıklamalarında Solana hakkında şunları söyledi:

Solana’da aylar sonra ilk zirve yaşandı. Ancak daha düşük zaman dilimlerinde bu durumun bir yükseliş olarak kabul edilmesi için düşük seviyenin korunması gerekiyor. Dürüst olmak gerekirse kripto para biriminin grafiği harika görünmüyor; 4 saatlik EMA'ların tümü düşüş eğilimine girdi. 30 dolar seviyesi bir sonraki destek alanı olabilir.

Kıdemli analist son olarak Bored Ape Yacht Club’un (BAYC) yan projesi ApeCoin’in (APE) grafiklerini inceliyor.  ApeCoin’de düşüş eğilimi devam ederken, uzman analist APE'nin bir ralli hazırlığı içerisinde olabileceği birkaç birkaç Fibonacci seviyesi çizerek açıklamalarında APE hakkında şunları söyledi:

ApeCoin günlük grafikleri incelendiğinde, kripto para birimi hala düşüş eğiliminde. Ancak önümüzdeki alanların kısa vadeli sıçramalar için ilginç olduğunu düşünüyorum.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article