Analist, Yüksek Potansiyele Sahip Olduğunu Düşündüğü Popüler Altcoin’e İşaret Etti!

2 years ago 121
AVAX ve Bu 3 Altcoin Ralli Hazırlığında! Ünlü Analist Bu Seviyeleri Bekliyor

“Coin Bureau” ismi ile bilinen kripto para analisti, yeni Youtube yayınında Fantom‘un (FTM) güncel teknik görünümünü değerlendirdi. Analist, DeFi ekosisteminin iki önemli yazlım mimarının görevlerinden ayrılmasının ardından çift haneli değer kayıpları kaydeden FTM’nin, 1 dolar fiyat seviyelerine geri çekilmesine rağmen nispeten teknik görünümde güçlü kaldığını belirtti.

Analist, FTM’deki Güncel Teknik Görünümü Değerlendirdi

Kripto para analisti, yaşanan güncel gelişmelerin ardından çift haneli değer kayıpları kaydeden FTM’nin 1 dolar fiyat seviyelerine geri çekilmesine rağmen teknik olarak nispeten güçlü kaldığını dile getirdi. FTM‘deki satış baskısının azalmaya başladığını ifade eden analist, 2,5 milyondan fazla benzersiz cüzdan adresinin yükselmeye devam ettiğini belirtti. Ayrıca analist, yaşanan son düşüşe rağmen Fantom’da kilitli toplam değerin de (TVL: Total Value Locked) uzun vadeli yükseliş trendini koruduğunu söyledi.

Ek olarak analist, Binance US’in listelemesine işaret ederek FTM’nin ilerleyen dönemlerde diğer ABD merkezli borsalarda da listlenebileceğini ve bunun ilerleyen süreçte daha çok sayıda yatırımcının FTM’ye yatırım yapabileceği anlamı taşıdığını dile getirdi.

FTM’de Son Durum

Merkeziyetsiz finans (DeFi) ekosisteminin önemli geliştiricelirnden olan Andre Cronje ve yazılım mimarı Andre Nell’in görevlerinden ayrılması ile birlikte bu iki önemli geliştiricinin ilişkili olduğu projelerde önemli değer kayıpları yaşandı. Bu bağlamda FTM de çift haneli değer kayıpları kaydederek 1 dolar fiyat seviyelerine kadar geri çekildi. Ancak Bitcoin‘in yönünü yeniden yukarı çevirmesi ve piyasanın bir yükseliş ivmesi kazanması ile birlikte FTM de kaydettiği son fiyat hareketlerinin ardından 1,30 dolar fiyat seviyelerine ulaştı.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article