Analiste Göre Bu Altcoin, Yakın Dönemde Güçlü Bir Ralli Başlatabilir!

2 years ago 93

Yüzde 1600 Artmıştı! Bu Altcoin Yeni Bir Ralliye Mi Hazırlanıyor?

Kripto para analisti Michaël van de Poppe, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile piyasadaki son duruma ilişkin görüşlerini paylaştı ve güncel teknik görünümü değerlendirdi. Ayrıca analist, kripto para piyasasındaki yükselişin yakın vadede devam etmesi durumunda güçlü bir yükseliş ivmesi yakalayabileceğini düşündüğü kripto para birimine işaret etti.

Analist, Kritik Fiyat Seviyelerine İşaret Etti

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile piyasadaki son durumu değerlendiren analist, kripto para piyasasındaki yükseliş eğiliminin devam ettiğini ve teknik görünümün yakın vadede yükseliş sinyalleri verdiğini öne sürdü. Öte yandan kripto para analisti Michaël van de Poppe, Chainlink'deki (LINK) güncel teknik görünümü değerlendirdi ve kritik fiyat seviyelerine işaret etti. Analiste göre LINK, kripto para piyasasındaki yükseliş eğiliminin yakın dönemde de devam etmesi durumunda 9,5 dolar ile 10 dolar fiyat seviyelerine varan bir yükseliş hareketi başlatabilir.

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), hafta sonuna düşüş ile başladı ve 22.870 dolar seviyelerine geriledi. Ethereum (ETH), son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde kaydettiği değer kayıpları ile birlikte 1.580 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, 1,09 trilyon dolara ulaştı. Ayrıca piyasadaki volatilite de önemli ölçüde artış gösterdi. Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama 211 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article