Analiste Göre Bu Altcoin, Yakın Vadede Yeni Bir Ralli Başlatabilir!

2 years ago 89

Sosyal medyada "InvestAnswers" kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, yeni Youtube yayınında piyasadaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaştı ve güncel teknik görünümü değerlendirdi. Analist, kripto para piyasasındaki yükseliş eğiliminin yakın vadede de devam edebileceğini öne sürdü ve piyasanın toparlanması ile birlikte yükseliş yönlü bir ivme yakalayabileceğini düşündüğü kripto para birimine işaret etti. Analiste göre Solana (SOL), piyasadaki yükseliş ivmesinin devam etmesi durumunda yakın vadede yeni bir ralli başlatabilir.

Analist, Güncel Teknik Görünümü Değerlendirdi

Yeni Youtube yayınında piyasadaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaşan ve güncel teknik görünümü değerlendiren kripto para analisti, Bitcoin'de geçmiş aylarda dip fiyat seviyelerine ulaşılmış olabileceğini ve piyasada son haftalardaki yükseliş eğiliminin yakın vadede de devam edebileceğini öne sürdü. Analist, güncel teknik görünümün yükseliş sinyalleri verdiğini ifade etti ve Solana'nın bu süreçte güçlü bir yükseliş ivmesi yakalayabileceğini savundu. Analiste göre Solana (SOL), kripto para piyasasındaki yükseliş eğiliminin devam etmesi durumunda, yakın vadede yeni bir ralli başlatabilir.

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Güne yükseliş ile başlayan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), kaydettiği son fiyat hareketleri ile birlikte 24.130 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, Bitcoin'deki yükselişin de etkisiyle güne çeşitli oranlarda değer artışları ile başladı. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer artışlarını ardından yeniden 1.900 dolar seviyelerini aştı. Kripto para piyasasının toplam değeri, 1,2 trilyon dolara ulaştı. Öte yandan Coinglass verilerine göre ise kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde yaklaşık 100 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article