Analiste Göre Bu Dört Altcoin, Yakın Dönemde Güçlü Bir Yükseliş İvmesi Yakalayabilir!

2 years ago 94

Kripto para analisti Michaël van de Poppe, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile piyasadaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaştı ve güncel teknik görünümü değerlendirdi. Analist, aynı zamanda piyasanın yeniden yükseliş yönlü bir ivme yakalaması durumunda güçlü bir ralli başlatabileceğini düşündüğü altcoin'leri sıraladı.

Analist, Kritik Fiyat Seviyelerine İşaret Etti

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile piyasadaki son durumu değerlendiren analist, kripto para piyasasının yakın dönemde yeniden yükseliş yönlü bir ivme yakalaması durumunda güçlü bir ralli başlatabileceğini düşündüğü kripto para birimlerine işaret etti. Analist, Binance Coin'in 240 dolar direnci aşmasının yakın vadede oldukça önemli olduğunu ifade ederken, bu direncin aşılması ile birlikte BNB'nin ivme kazanabileceğini ve yakın vadede 270 dolar fiyat seviyelerine ulaşabileceğini ifade etti. Kripto para analistine göre piyasanın toparlanması ile birlikte güçlü bir yükseliş ivmesi yakalayabilecek bir diğer kripto para birimi MATIC. Analist Michaël van de Poppe, Polygon (MATIC) adına 0,73 dolar seviyelerinin aşılmasının oldukça olumlu olduğunu belirtti ve piyasadaki yükselişin devam etmesi durumunda MATIC'in yakın dönemde 1 dolar seviyelerine ulaşabileceğini savundu.

Öte yandan analist, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarında THORChain (RUNE) ve Fantom'un (FTM) da yakın vadede yeniden güçlü bir geri dönüş yapabileceğini ifade etti.

Bitcoin (BTC), Haftaya Yükseliş ile Başladı

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), yeni haftaya yükseliş ile başladı ve kaydettiği son değer artışlarının ardından 21.760 dolar seviyelerine ulaştı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, yönünü yeniden yukarı çevirdi. Ethereum (ETH), son 24 saatte %6'yı aşan bir yükseliş kaydederek 1.435 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Öte yandan kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, yeniden 1 trilyon doları aştı.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article