Analiste Göre Bu İki Altcoin, Yakın Vadede Güçlü Yükseliş İvmesi Yakalayabilir!

2 years ago 88
Fed Faiz Kararı Sonrası Piyasa Yükselişte! Bitcoin (BTC) ve Altcoin'lerde Son Durum Ne?
Okuma Süresi: 2 Dakika

Kripto para analisti Michaël van de Poppe, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile Polygon (MATIC) ve Zilliqa (ZIL) adına güncel teknik görünümleri değerlendirdi. Analist, bu iki altcoin’in güçlü bir yükseliş ivmesi yakalayabilmesi adına kısa vadeli kritik fiyat seviyelerine işaret etti.

Analist, Bu İki Altcoin’e İşaret Etti

Kripto para analisti Michaël van de Poppe, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile Polygon (MATIC) ve Zilliqa (ZIL) adına güncel teknik görünümleri değerlendirdi ve kritik fiyat seviyelerine işaret etti. Analist, kripto para piyasasındaki düşüş ivmesinin devam etmesi durumunda MATIC’in 0,59 dolar destek seviyesini koruması gerektiğini ifade ederken, öte yandan 0,70 dolar fiyat seviyelerinin aşılması ile de değer artışlarının hız kazanabileceğini savundu.

Zilliqa adına da güncel teknik görünümü değerlendiren analist, ilk aşamada 0,50 dolar destek seviyesinin kısa vadede oldukça kritik bir öneme sahip olduğunu belirtti. Analist, kripto para piyasasının yeniden yükseliş yönlü bir ivme yakalaması ile de ZIL adına 0,067 dolar fiyat seviyelerine varan yükselişlerin söz konusu olabileceğine yönelik düşüncelerini paylaştı.

Bitcoin (BTC), Yeniden 30.000 Dolar Fiyat Seviyelerini Aştı

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), dün öğlen saatlerinden bu yana kaydettiği yükseliş hareketleri ile birlikte yeniden 30.000 dolar fiyat seviyelerini aştı. Kripto para piyasasındaki çoğu altcoin, Bitcoin’in 30.000 dolar fiyat seviyelerini aşmasının ardından yönünü yeniden yukarı çevirdi. Ethereum (ETH), son 24 saatte kaydettiği değer artışları ile birlikte 2.027 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, son 24 saatteki yükselişin etkisiyle 1,35 trilyon dolara ulaştı.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article