Analiste Göre Bu İki Altcoin, Yakın Zamanda Güçlü Bir Ralli Başlatabilir!

2 years ago 98
AVAX ve Bu 3 Altcoin Ralli Hazırlığında! Ünlü Analist Bu Seviyeleri Bekliyor
Okuma Süresi: 2 Dakika

Sosyal medyada “Pentoshi” kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında kripto para piyasasındaki güncel teknik görünümü değerlendirdi. Analist, yakın zamanda güçlü bir yükseliş ivmesi yakalayabileceğini düşündüğü iki kripto para birimine dikkat çekti ve kritik fiyat seviyelerine işaret etti.

Analist, Bu İki Altcoin’e Dikkat Çekti

“Pentoshi” kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, Twitter’dan yaptığı paylaşımında piyasanın yeniden yükseliş yönlü bir ivme yakalaması ile birlikte yüksek oranlı değer artışları kaydetmeye başlayacağını düşündüğü iki kripto para birimine dikkat çekti. Analist, Solana (SOL) ve Avalanche (AVAX) adına yükseliş beklentilerini paylaşırken, aynı zamanda kritik fiyat seviyelerine de işaret etti.

Solana’nın (SOL) güncel olarak 45 dolar seviyelerinde önemli bir destek bandında olduğunu ifade eden analist, AVAX’da ise 25 dolar seviyelerinin önemli bir destek seviyesi olabileceğini ifade etti. Analist, piyasanın yeniden yükseliş yönlü bir ivme yakalaması ile birlikte AVAX’ın ilerleyen haftalarda 40 dolar seviyelerine varan bir yükseliş hareketi başlatabileceğini savundu.

Bitcoin (BTC), Yeni Haftaya Yükseliş ile Başladı

Yeni haftaya yükseliş yönlü fiyat hareketleri ile başlayan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), kaydettiği son değer artışlarının ardından 30.300 dolar seviyelerini aştı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, Bitcoin’in yeniden 30.300 dolar seviyelerini aşması ile birlikte yükseliş yönlü fiyat hareketlerine hız kazandırdı. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer artışları ile 1.880 dolar seviyelerini aştı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, hafta başındaki yükseliş ile birlikte 1,32 trilyon dolara yaklaştı. Ayrıca Coinglass verilerine göre ise kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde yaklaşık 160 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article