Analiste Göre Bu İki Kripto Para Birimi, Yakın Vadede Güçlü Bir Ralli Başlatabilir!

2 years ago 94

Sosyal medyada "InvestAnswers" kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, yakın tarihli bir Youtube yayınında piyasadaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaştı ve güncel teknik görünümü değerlendirdi. Analist, Ethereum (ETH) ve Solana (SOL) adına yakın vadeli kritik fiyat seviyelerine işaret etti.

Analist, Kritik Fiyat Seviyelerine İşaret Etti

Yakın tarihli bir Youtube yayınında piyasadaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaşan kripto para analisti, güncel teknik görünümü değerlendirerek Ethereum (ETH) ve Solana (SOL) adına yakın vadeli kritik fiyat seviyelerine işaret etti. Analist, son haftalarda yükseliş yönlü bir ivme yakalayan ETH'nin yakın vadede 1.600 dolar seviyelerinin üzerinde kalması gerektiğini ifade etti ve piyasanın yeniden yükselişe geçmesi ile birlikte güçlü bir yükseliş hareketi başlatabileceğini öne sürdü. Öte yandan analist, son dönemlerde kripto para borsalarındaki ETH çıkışlarındaki artışa işaret ederek yükseliş eğilimine dikkat çekti.

Sosyal medyada "InvestAnswers" kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, Solana'daki güncel teknik görünümü de değerlendirdi. Analist, teknik görünümün Solana adına da yükseliş sinyalleri verdiğini ve piyasanın toparlanması ile birlikte güçlü bir yükseliş ivmesi yakalayabileceğini belirtti.

Kripto Para Piyasası Düşüşte

Güne düşüş ile başlayan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 22.900 dolara geriledi. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, hafta başından bu yana değer kayıplarına hız kazandırdı. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer kayıpları ile birlikte 1.585 dolardan işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, 1,09 trilyon dolara geriledi. Öte yandan piyasadaki volatilite de artış gösterdi. Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde yaklaşık 200 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir..

Read Entire Article