Analiste Göre Bu Üç Altcoin, Yakın Zamanda Güçlü Bir Yükseliş İvmesi Yakalayabilir!

2 years ago 97
Fed Faiz Kararı Sonrası Piyasa Yükselişte! Bitcoin (BTC) ve Altcoin'lerde Son Durum Ne?
Okuma Süresi: 2 Dakika

Sosyal medyada “Altcoin Sherpa” kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile piyasanın yönünü yeniden yukarı çevirmesi ile birlikte güçlü bir yükseliş ivmesi yakalayabileceğini düşündüğü kripto para birimlerine işaret etti.

Analist, Bu Üç Altcoin’e İşaret Etti

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile birlikte yakın zamanda güçlü yükseliş ivmesi yakalayabileceğini düşündüğü altcoin’lere işaret eden analist, Binance Coin‘in (BNB) şu anda kripto para piyasasının en güçlü altcoin’lerinden biri olduğunu ifade etti. Analist, piyasanın yakın zamanda yeniden yükseliş yönlü bir ivme yakalaması durumunda BNB’nin ilk önce 340 ve 380 dolar seviyelerini aşabileceğini ve bu seviyelerin aşılması ile de BNB’de 440 dolar fiyat seviyelerine varan bir rallinin başlayabileceğini belirtti.

Ayrıca kripto para analisti, Solana (SOL) ve Fantom (FTM) adına da yükseliş beklentisi olduğunu ifadelerine ekledi. Analist, piyasanın yeniden yükseliş ivmesi yakalaması ile birlikte yakın zamanda Solana’da (SOL) 75 dolar ve Fantom’da (FTM) ise 0,60 dolar fiyat seviyelerine varan yükseliş hareketlerinin söz konusu olabileceğini savundu.

Kripto Para Piyasasındaki Düşüş İvmesi Devam Ediyor

Son haftalarda güçlü bir düşüş ivmesi yakalayan Bitcoin (BTC), 30.000 dolar fiyat seviyelerinin altına geriledi. Kripto para piyasasındaki çoğu altcoin, Bitcoin’in 30.000 doların altına gerilemesi ile birlikte değer kayıplarına hız kazandırdı. Ethereum (ETH), hafta içerisinde kaydettiği düşüş hareketlerinin ardından 2.000 doların altına geriledi. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değerinde de son haftalarda önemli bir düşüş kaydedildi.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article