Analiste Göre Kripto Para Piyasası, Bu Tarihlerde Yeniden Güçlü Bir Ralli Başlatabilir!

2 years ago 89

Sosyal medyada "TechDev" kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile piyasadaki son durumu değerlendirdi. Kripto para piyasasının son aylarda güçlü bir düşüş ivmesi yakaladığını ifade eden analist, Bitcoin'in bir süre daha konsolide olabileceğini ve ilerleyen aylarda da kısmen yatay seyredebileceğini belirtse de ilerleyen yıllar adına önemli bir yükseliş beklentisi olduğuna yönelik düşüncelerini de ifadelerine ekledi.

Analist, Piyasadaki Son Durumu Değerlendirdi

Kasım 2021'de kaydettiği ATH seviyesinden önemli ölçüde uzaklaşan Bitcoin (BTC), son aylarda kaydettiği yüksek oranlı değer kayıpları ile birlikte kritik fiyat seviyelerine geriledi. Kripto para piyasası, bu süreçte güçlü bir düşüş ivmesi yakaladı ve kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, 1 trilyon doların altına geriledi. Piyasadaki bu düşüş ivmesini değerlendiren çok sayıda analist, bu düşüşün yakın ve orta vadede de devam edebileceğini ve piyasanın kısa bir süre içerisinde toparlanamayabileceğini ifade ederken, kimi analistler ise Bitcoin'in ilerleyen aylarda yeni bir toparlanma sürecini başlatabileceğini ve piyasada geçici yükselişlerin yaşanabileceğini öne sürdü.

Sosyal medyada "TechDev" kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti ise piyasadaki düşüş ivmesinin bir süre daha devam edebileceğini ve ardından Bitcoin'in bir süre konsolide olabileceğini ifade ederken, ilerleyen birkaç yıl içerisinde ise yeniden büyük bir rallinin başlayabileceğini savundu. Analist, 2020-2021 tarihleri arasındaki yükselişe işaret etti ve lider kripto para birimi Bitcoin'in ilerleyen birkaç yıl içerisinde 400.000 dolar seviyelerine varan bir yükseliş hareketini başlatabileceğine yönelik düşüncelerini paylaştı.

Kripto Para Piyasası Yükselişte

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), dün öğlen saatlerinde kaydettiği değer artışları ile birlikte 20.300 dolar seviyelerine ulaştı. Kripto para piyasası, Bitcoin'in yeniden 20.000 doları aşmasının ardından yönünü yeniden yukarı çevirdi. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer artışları ile birlikte 1.162 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Öte yandan kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise son 24 saatte %6'ya yakın bir yükselişin ardından 956 milyar dolara ulaştı.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article