Analistin Bitcoin’de Yüzde 200 Beklentisi: Ya Tamam Ya Devam

2 years ago 75

Anonim kripto para analisti Rekt Capital, Bitcoin'de (BTC) ayı piyasasının son aşamasına girildiğini ve en büyük kripto parada devasa bir rallinin başlamak üzere olduğunu öne sürdü.

"Ayı Piyasasının Sonuna Gelindi"

Kripto para analisti Rekt Capital, 380 binden fazla Twitter takipçisine, en büyük kripto para Bitcoin'in sonbahar veya kış aylarında ayı piyasasının dibini bulduktan sonra muazzam bir fiyat artışı görebileceğini söyledi:

BTC'de ayı piyasasının büyük kısmı adımızda kaldı ve önümüzde koca bir boğa piyasası var. Şimdi BTC'de ayı piyasasının dibinin Kasım, Aralık veya 2023'ün ilk çeyreğinin başında gelip gelmeyeceği görülecek. Gerçek şu ki, BTC'de ayı piyasası yavaş yavaş sona eriyor ve dört gözle beklenecek çok şey var.

Rekt Capital, verilerin piyasa değerine göre en büyük kripto varlık için yüzde 200'lük devasa bir ralliye işaret ettiğini iddia etse de Bitcoin'in değerini dört kat artırmadan önce daha da düşebileceği konusunda yatırımcıları uyarıyor:

Şimdi Bitcoin almamak, uzun vadede size kısa vade maliyetinden daha pahalıya mal olacak. Elbette, kısa vadede BTC'nin hala yüzde 5 veya yüzde 10 düşebileceği iddia edilebilir. Ancak veriler, uzun vadede Bitcoin'in muhtemelen güncel fiyatlardan yüzde 200'ün üzerinde yükseleceğini gösteriyor.

Ya Tamam Ya Devam Noktası

Analiste göre, Bitcoin'in 20 bin doların altındaki son düşüşü hafta kapanış yapılırken veya bir çöküşün başlangıcında BTC'nin kırmızıya düştüğünü gören uzun vadeli bir eğilimin parçası olabilir:

BTC, 20 bin dolardaki desteğin (yatay yeşil çizgi) altına düştü. Ancak BTC son birkaç ayda bile haftalık olarak yeşilin altına düşebileceğini ve altında mum kapanışı yapabileceğini gösterdi. Yeşil çizginin altında gerçekleşecek haftalık mum kapanışı BTC'de düşüşün onayı olabilir ancak bu düşüş bir fitil bırakılarak da sona erebilir.

Bitcoin, yazım sırasında son 24 saatte kaydettiği yüzde 6,29 yükselişle Rekt Capital'in işaret ettiği 20 bin doların üzerinde, 20 bin 517 dolardan işlem görüyor.

Read Entire Article