Analistin Radarındaki Bitcoin Dahil Dört Altcoin! Bunlara Hazır Olun!

1 year ago 66

Kripto para piyasalarının önde gelen analisti sosyal medya üzerinden Ripple (XRP) ve başka bir Ethereum tabanlı altcoin'de rallileri hazırlıkları olabileceğini öne sürdü.

Ripple ve Chiliz'de Ralli Beklentisi

Altcoin Sherpa takma adıyla bilinen kıdemli analist, Twitter üzerinden 186.000 takipçisine lider kripto para birimi olan Bitcoin’in (BTC) yüksek volatiliteli hareket etmediği sürece Ripple’ın yeni bir ralli hazırlığı içerisinde olabileceğini öne sürdü. Uzman isim açıklamalarında Ripple adına yaklaşık yüzde 20 oranında bir kazancı temsil eden 0.55 dolar artış yaşanabileceğini belirterek konu hakkında şu ifadelere yer verdi:

Ripple, makul görünüyor. Bir süredir kripto para biriminin grafiğini kontrol etmedim. Diğerlerinden önce iyi bir performans sergiledi ve bu durum sağlamlaşıyor. Bitcoin istikrarlı duruşuna devam ettiği sürece XRP’nin başka bir hamlesi olduğunu düşünüyorum.

Uzman isim Ripple’ın ardından radarındaki bir diğer kripto para birimini ele alıyor. Spor ve eğlence dünyasındaki birçok platformda kullanılan Chiliz’i (CHZ) hakkındaki görüşlerini bildirdi. Analist, daha uzun zaman dilimlerinde CHZ'nin aşağı yönlü bir baş ve omuz modeli oluşturabileceğini ileri sürdü. Ancak kısa vadede kripto para biriminin mevcut fiyatlardan yaklaşık %37 oranında bir kazanç olacak olan 0,33 dolar aralığına kadar yükselebileceğini belirterek açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Chiliz biraz korkutucu görünüyor. çünkü daha yüksek zaman dilimlerinde H&S gibi bir görünüm var. Ama bundan önce bir fiyat yükselişi yaşanabilir.

"Bitcoin'de 25.000 Gelebilir"

Dogecoin'in (DOGE) geçtiğimiz hafta içerisinde fiyatının patlaması üzerine en büyük rakibi Shiba Inu'dan (SHIB) da benzer durum bekleyen bazı yatırımcılar adına analist, kendi yorumlarını şu şekilde belirtti:

 Shiba Inu’nun DOGE’ye yetişeceğini düşünmüyorum. Elon Musk bence ana katalizör.

Popüler kripto para analisti son olarak Bitcoin’i ele alarak mevcut fiyat hareketinin kripto para birimi adına 23.000 ila 25.000 dolar seviyelerini getirebileceğini ileri sürdü. Kıdemli analist açıklamalarında şunları söyledi:

Mevcut konumda çok fazla konsolidasyon var ve bu yüzden orta vadede her şeyin hala iyi göründüğünü düşünüyorum. 23-25,000 dolara kadar çıkacağımızı düşünüyorum.

Read Entire Article